2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

223 بازدید | 17 پست

با همسرم دچار این مشکل شدم 

که حسی بینمون نیست

سنتی ازدواج کردیم 

من 19 سالم بود و ایشون 24 ساله 

یه بچه هم داریم 

نمیخام جدا شم همش میخام درست کنم 

ولی عشقی نیست درکی نیست 

شرایط جدایی هم نیست 

...... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما ۱۲ ساله ازدواج کردیم یه پسر ۸ ساله دارم از وقتی پسرمو باردار شدم رابطه ای نداریم تا الان ...

منم از بعد باردار شدنم سرد شدیم، ولی قبلش فهمیدم عجله کردم 

چاره چیه منم بچه دارم 5 سالشه 

فکر کن جدا بشیم بچه میخاد کجا بره کجا باشه سایه چه کسی بالای سرش باشه چه دردی میشه براش 

منم مثل شما ۱۲ ساله ازدواج کردیم یه پسر ۸ ساله دارم از وقتی پسرمو باردار شدم رابطه ای نداریم تا الان ...

میفهمم خیلی سختههههه

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 

مگه میشه 😳😳😳

بنظرت شوهرت باکسی نیس؟ 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
منم از بعد باردار شدنم سرد شدیم، ولی قبلش فهمیدم عجله کردم  چاره چیه منم بچه دارم 5 سالشه  ...

منم بخاطر بچم دارم تحمل میکنم مشکل من فقط طلاق عاطفی نیست همسرم خیلی آدم عصبی پرخاشگر و دروغگوییه. من افسردگی گرفتم چندباری هم خواستم خودمو خلاص کنم ولی بخاطر پسرم نتونستم ولی دارم عذاب میکشم خیلی خستم خیلی

مگه میشه 😳😳😳 بنظرت شوهرت باکسی نیس؟ 

چون دوسش ندارم برام مهم نیست وقتی پسرم دوسالش بود تو ماشینش کاندوم پیدا کردم ولی خب چه اهمیتی داره من که دوسش ندارم بزار هرکاری میخواد بکنه اگه خونوادم پشتم بودن تا الان جدا میشدم افسوس که بی کس و تنهام