2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو خونه هروقت احتیاج باشه ولی لباس بیرون و مهمونی خیلی زیاد میخرم شاید هرهفته شاید هرماه (قمپوز نیست بخدا ) کلا لباس بازم 😃

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

هر وقت لازم باشه. واقعا زمان بندی نداره.خیلی دیر به دیر میشه کلا. 

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

من که خیلی کم پیش میاد بخرم خداییش خییلی کم خیلی گرونن دلم میسوزه میگم ۳۰۰ بدم یه شلوار چی بشه.میزارم واسه دو سه روز سر کنم.

بعد همشم غر میزنم به شوهرم لباس ندارم در صوتی که خودم دلم نمیاد😂😂

تو خونه ای چندبار بستگی داره خوشم بیاد از چیزی مثلا امسال تا حالا عید سه تا تی شرت خریدم تابستون دو دست تاپ و شلوارک 

لباس مهمونی اگر مهمونی پیش بیاد 

ولی تا دلت بخواد مانتو اینا میخرم 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!

هر وقت پول داشته باشم و خوشم بیاد😄😄البته سه ماهه اومدم تو خونم و تو مجردی که همیشه نامحدود هر چی میخواستم میخریدم حالا نمیدونم با حقوق کارمندی میشه یا نه🤔🤔🤔

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥