2777
2789

برای یه سفر ۴ روزه چه جاهایی رو پیشنهاد میکنید که بریم ببینیم یا کدوم مرکز خرید بهتره یا در مورد هتل اگر کسی تجربه ای داره بگه 

باید به فکر یه من دیگه باشم،این من داره ته میکشه......

جای من خالی

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشتی یونانی 

بازار بستگی ب اینکه کجارو بخوای بری مرکز خرید زیادداره

کافه زیادداره هرکدومو خودتون خواستین

هتل ترنج و داریوش خوبه ترنج روی ابه داریوش روی آب نیست ولی تمیز و قشنگه 

موتور سواری و دوچرخه سواری تو شبای جنوب خیلی عالیه

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

هتل ترنج 

مرکز خرید پاندا .پردیس

پارک دلفین ها ..صاحل مرجان 

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️

کشتی یونانی 

کشتی نوید هم خوبه برا نهار برید موسیقی زنده اس و ...

مواظب هم باش با زبون بازی کلی بلیط بهتون نندازن 

پاساژاشم بدنیس قیمتاش گرونه فرقی نمیکنه با شهرای خودمون 

فقط یه بازار عرب ها بود ظرف و طروف و پتو و برقی کوچیک داره قیمتاش مناسبتره

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
سلام عزیزم وقتت بخیر من دو هفته پیش کیش بودم هتل فلامینگو رو به شدت بهت پیشنهاد میکنم عالی بود😍

سلام‌عزیزم  ممنون کجاها رفتین که خوب بود و دوست داشتین 

نه عزیزم خودم رزرو کردم چهار شب هتل شد ۲.۳۰۰ هواپیما هم ۳.۳۰۰ از تهران.... ولی چند روز پیش نگاه کردم ...

اب و هوای چطور بود ؟