2777
2789
عنوان

ضدتهوع برای بچه دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 28 پست

سلام افسانه جان تو را به این عید غدیر پیاممو خوندی جوابمو بده .پسرتون بیماری نوروفیبروماتوز داره . پسر من دیروز جواب ام ار آی ش مثبت بود و این بیماری روداره . ممنون میشم جوابمو بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. جانم؟ سوالی داری؟

عزیزم خواستم ببینم پسرتون بیماری نوروفیبروماتوز داره ؟با ام آر آی مشخص شد کع این بیماری رو داره ؟الان مثل بچه های عادی هست؟ممنون میشم جواب سوالام رو بدی .چون دیروز جواب ام ار ای پسرم مثبت شد برا این بیماری

عزیزم خواستم ببینم پسرتون بیماری نوروفیبروماتوز داره ؟با ام آر آی مشخص شد کع این بیماری رو داره ؟الا ...

پسرم نوروفیبروماتوز داره. نه، با ام‌ار‌ای مشخص نشد، آزمایش ژنتیک دادیم. باید هر چند وقت ام‌ار‌ای بدن برای بررسی عوارض، ولی راه تشخیصش ام‌ار‌ای نیست.

پسرم نوروفیبروماتوز داره. نه، با ام‌ار‌ای مشخص نشد، آزمایش ژنتیک دادیم. باید هر چند وقت ام‌ار‌ای بدن ...

آخه دکتر از طریق ام آر آی به پسرم گف که این بیماری رو داره .من و شوهرم هم غریبه ایم.عزیزم من خوزستانم .شما تهران هستین ؟دکترای تهران گفتن از طریق ام آر آی نمیشه تشخیص داد؟؟

پسرم نوروفیبروماتوز داره. نه، با ام‌ار‌ای مشخص نشد، آزمایش ژنتیک دادیم. باید هر چند وقت ام‌ار‌ای بدن ...

افسانه جان ممنون میشم جواب سوالامو بدی .خودت مادری درک میکنی حال روحیم چطور هس .

ببخشید عزیزم یه سوال دیگه هم داشتم پسرتون از بدو تولد این لکه ها رو داشته؟

سلام. بله، پسرم از بدو تولد داشت لکه‌ها رو. این بیماری ممکنه باعث تشکیل شدن یه سری توده روی اعصاب بشه. این توده‌ها توی ام‌ار‌ای مشخص میشه. البته من دکتر نیستم، اطلاعات پزشکی ندارم. ضمن اینکه پسر من کاملا طبیعیه، فعلا هیچ مشکلی نداره، ان‌شاءالله در آینده هم مشکلی پیدا نمی‌کنه، یعنی نوروفیبروماتوز داشتن لزوما باعث نمیشه که مشکلی بوجود بیاد. باید مدام تحت نظر باشند. هر شش ماه میریم ام‌ار‌ای ما. 

سلام عزیزم هنوز هم فعالیت دارید ی سوال داشتم از خدمتتون

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤