2777
2789

من چیکار کنم شیرخودم خشک شده شیرخشکیه

تقریبا بدغذاهم هست هرکی میبینه میگه چقدضعیفه 

خسته شدم دیگه بچه های مردمو میبینم حسرت میخورم فقط

وااای یه همدرد پسدا کردم بخدا منم مث خودتم 

مربی دنس♥️آذری ترکی..استامبولی ترکیه.  اسپانیایی..عربی ..فارسی...شافل و بیکلام با هر ریتمی.    عاشق رقص و اشپزی و اسب سواری وشنا و ارایشگری و عکاسی نقاشی و طراحی ام...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت چندماهشه چندکیلو

۱۱ماهشه ۷کیلو ونیم

مربی دنس♥️آذری ترکی..استامبولی ترکیه.  اسپانیایی..عربی ..فارسی...شافل و بیکلام با هر ریتمی.    عاشق رقص و اشپزی و اسب سواری وشنا و ارایشگری و عکاسی نقاشی و طراحی ام...
دختر من تو 5 ماهگی 10 کیلو بود

خوشبحالن

ماشالا شیرت خوب بوده دیگه

آره زیاد تپل نبود قدش بلند بود استخون بندیش درشت بود بدنیا اومد وزنش 4 کیلو نیم بود. 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
[QUOTE=212551536]۱۱ماهشه ۷کیلو شیر خودتو میدی

اره ولی شیر ندارم ک اصلا خیلی کم میاد بچمم شیر خشک نمیخوره سرلاک نمیخوره قطره اهن و مولتی ویتامینشو نمیخوره ...غذا نمیخوره گاها فقط سوپ اونم دو قاشق میخوره دیگه نمیخوره....فرنی نمیخوره حریره نمیخوره دیگه اونقد بهش فک کردم به حرفای مردم فک کردم خودمم شدم پوست و استخون