2777
2789

یه سری فروشگاه ها  تو دیوار لوازم خانگی گذاشتند نمایشگاهی قیمتاشون خیلی فرق میکنه وقتی میزنم تو دیجی کالا میگن گارانتی داره میخواستم ببینم کسی تاحالا گرفته بدرد بخور هستند مشکلی ندارند که انقدر قیمت پایین تر میگن 

نمایشگاهی ها اصولا جعبه ندارن یا یه زدگی چیزی دارن قیمتشون پایینتره

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

من موقع جهاز خریدنم رفتم فقط یه ظرفشویی ایندزیت مونده بود 

به جنسش اطمینان داشتم ولی فقط کارتن نداشت گفت صبر کنین میاد منم گفتم عجله دارم  اشکال نداره کارتنشو‌ میخوام  چیکار 

ده ساله میگذره آخ نگفته 

به جنس و مارک مطمئن باشی خوبه بخر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمایشگاهی ها اصولا جعبه ندارن یا یه زدگی چیزی دارن قیمتشون پایینتره[/QUOTE]

]نمایشگاهی ها اصولا جعبه ندارن یا یه زدگی چیزی دارن قیمتشون پایینتره

مشکل موتوری ندارند یا دست دوم باشن میگفت که تو نمایشگاه برای نشون دادن کالا شاید ۲۴ ساعت به برق خورده براس نشون دادن کارایی برای همین پایین تره 

مشکل موتوری ندارند یا دست دوم باشن میگفت که تو نمایشگاه برای نشون دادن کالا شاید ۲۴ ساعت به برق خورد ...

اونش نمیشه مشخص کرد بعضیا میگن کلا شاید پوسته و بدنه نو باشه موتور نه بعضیام خدایی خوبن فقط نمایشگاه روشن شده

من موقع جهاز خریدنم رفتم فقط یه ظرفشویی ایندزیت مونده بود  به جنسش اطمینان داشتم ولی فقط کارتن ...

مارک که مارکای خوبین فقط خواستم ببینم مشکل خاصی ندارند آخه بعضی هاشون تا ۷ تومن هم فاصله قیمت دارند

مارک که مارکای خوبین فقط خواستم ببینم مشکل خاصی ندارند آخه بعضی هاشون تا ۷ تومن هم فاصله قیمت دارند

اگر گارانتی و خدمات پس از فروش داشته باشه مشکلی نداره 

فقط مهر فروشگاه بخوره 

از نمایندگی بیان برات نصب کنن

اونش نمیشه مشخص کرد بعضیا میگن کلا شاید پوسته و بدنه نو باشه موتور نه بعضیام خدایی خوبن فقط نمایشگاه ...

یعنی میگید تقلبیه اگه مارک خوب بگیرم چی ممکن مارک خوبا نمایشگاهیشون بد باشه

یعنی میگید تقلبیه اگه مارک خوب بگیرم چی ممکن مارک خوبا نمایشگاهیشون بد باشه

عزیزم ممکنه هر جوری باشه شما به یه نفر که مربوط به مارک خریداری شدت هست نشون بدی کاملا میگه ایرادش چیه