با خواهرم دیشب داشتیم میرفتیم توی پیچ که پیچید بعد یک لحظه ماشینه دیگه ای عمود بر ماشین خواهرم اومد جلوش😂فکر کن...بعد تصور کنین که ماشین پیچیده ولی گردن خواهرم هنوز نپیچیده بود و اون ماشینو با ترس نگاه میکرد و چنان گفت گوسفند با خودش که اگر دوربین مخفط بود طنز میشد😂😂یعنی همیشه عادت داره گردنشو دیر تر از ماشین میپیچونه و به یک نقطه خیره میشه😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معمولا وقتی هنوز دست فرمونتون خوب تشده نصف تصادفها که فکر میکنید تقصیر شماست تقصیر برعکس تقصیر ماشین مقابله ولی جون اعتماد به نفس ندارید فکر میکنید شما مقصرید
خواهرم عاشقش بود یعنی قشنگ از ۱۰ سالگی مینشست جاهای خلوت ولی خوب جدیدا سوای خیلی میده...مخصوصن توی دنده عقب همش فکر میکنه فرمونش برعکسه😂😐اگه بخاد بپیچه چپ میره راست البته در نیم درصد مواقع
سوتی نیست مال من نوبره من داشتم مادرشوهرمو میرسوندم خونه باباش روستا جادش باریک بود با خواهرشوهرم گیر صحبت دیدم ی ماشین از جلو میاد با سرعت منم توولاین اون میومدم با خودم گفتم شاید داره از روبرو میاد نگو من تو لاین اون بودم یعنی خدا رحم کرد شاخ به شاخ نشدیم سریع جمش کردم هنوز تا هنوز به شوهرم نگفتم وگرنه ماشین دستم نمیده