یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم الان به خاطر مجازی بودن کلاس ها اکثرا کودکان استرس رفتن دوباره به مدرسه رو دارن وبه مرور زمان این استرس کم رنگ تر خواهد شدولی به نظرم با یک مشاور تحصیلی در این باره صحبت کنید
آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید تیکر بارداری خواهرمه 😍
من رلم دوستیم ساده بود قصدمون ازدواج بود ولی عشق و عاشقی نبود بین مون خیلی عادی بودیم بعد ایشون خانوادش مخالفت کردن برای ازدواج ومارابطمونو تموم کردیم وگفت تااخر عمر خدافظ ومن همون شب دیگه ایسنتا دبنالش میکردم برداشتن ولی اون منو هنوز دنبال میکرد پستانو لایک میکرد واستوری هامو میدید تا جندروز پیش دیگه برداشت دنبالم نمیکرد خیلی بهش فکرمبکنم سه هفته شده یعنی میشه برگرده