2777
2789
عنوان

کرونا عطسه هم داره؟

123 بازدید | 15 پست

آقاماهمه اطرافیان کروناگرفتن قبلش هم خونه مابود یکیشون.حالا من از دیشب عطسه میکنم واز صبح سرم سنگینه بنظرتون کروناست؟

خداجونم حافظ عزیزانم باش🙏🙏🙏🙏

اره

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من الان کرونا گرفتم. با عطسه و آبریزش و سردرد شروع شد و بعدش نفس تنگی و سرفه شدید

قطعا کرونا گرفتی

حتما سریع برو دکتر و تحت نظر دکتر عفونی یا داخلی باش

و خدایی که به شدت کافیست.
عزیزم من الان کرونا گرفتم. با عطسه و آبریزش و سردرد شروع شد و بعدش نفس تنگی و سرفه شدید قطعا کرونا ...

وای دقیقا عطسه وآبریزش وسردرد دارم😰😰😰.وای خدارحم کنه .روز چندم کرونایی؟

وای دقیقا عطسه وآبریزش وسردرد دارم😰😰😰.وای خدارحم کنه .روز چندم کرونایی؟

ما بعد از ۸ ماه مجبور شدیم بریم خونه پدرشوهرم.همشون سرما خورده بودن مثلا اما کرونا بوده متاسفانه و ما همه درگیر شدیم

من از شنبه علائم داشتم

از دوشنبه تنگی نفس شدید و درد در قفسه سینه

دیروز رفتم اسکن ریه 

خداروشکر چیزی نبود

امروز خداروشکر بهترم اما سردرد شدید دارم

اما حتما مرتب اکسیژن خونت و فشار و تبت رو چک کن که خدای نکرده ریه ات درگیر نشه.

خیلی مواظب خودت باش عزیزم

ما بعد از ۸ ماه مجبور شدیم بریم خونه پدرشوهرم.همشون سرما خورده بودن مثلا اما کرونا بوده متاسفانه و م ...

منم متاسفانه از خانواده شوهرم اگه گرفته باشم هم گرفتم خودشون میدونستن مریضن بعدپسرخواهرشوهرم پاشده اومده خونه ما بعد گفتن مامریضیم.انشاالله زودتر خوب بشین عزیزم ممنونم از راهنماییت.فقط شماتادوروز فقط سردرد وآبریزش بینی وعطسه داشتین؟

منم متاسفانه از خانواده شوهرم اگه گرفته باشم هم گرفتم خودشون میدونستن مریضن بعدپسرخواهرشوهرم پاشده ا ...

متاسفانه هر  چه میکشیم از بیشعوری اطرافیانمون هست.

من دو روز عطسه و آبریزش داشتم

روز سوم و چهارم سرفه شدید و تنگی نفس داشتم اما امروز خداروشکر خوبم.

اما همسرم عطسه و آبریزش و گلودرد و سرفه و سردرد داشت 

اما ۵ روزه خداروشکر بهتر شد.

خیلی رعایت کن. دمنوش آویشن و پونه و بابونه و عناب بخور

آب سیب روزی دو یه لیوان بخور

سوپ که توش گوشت بریزی و گوشت قرمز که گرمه بخور

آب نمک قرقره کن

به اضافه داروهایی که بهت داده دکتر

انشالله که زودتر بهتر بشی