2777
2789
عنوان

جی جی ویجی📷📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 47 پست
عزیزم به اینا اکسسوری میگن

خیلی دهن پر کنه جی جی ویجی بهتره 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
اینا بخشی از جی جی ویجی های من 

اوه چقد جی جی... داری!😂

خدایی اینارو استفاده میکنی؟ من انگار ن انگار ک دخترم هر چی طلا داشتم فروختم دادم یچیز دیگ خریدم بعد ی جت گوشواره موند اونا رو هم دنبال فرصتم نابود کنم  سنگینی میکنه روم مامان بابام بهم میگن تو باید پسر میشدی...😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چقد جی جی... داری!😂 خدایی اینارو استفاده میکنی؟ من انگار ن انگار ک دخترم هر چی طلا داشتم فروخت ...

تازه من نسبت به دوستام خیلی کم دارم 

البته منم اینا همشون نیست بعضی هاشونو نمیشه بزارم شکل خاصی ندارن خوب نمیوفتن 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
اوه چقد جی جی... داری!😂 خدایی اینارو استفاده میکنی؟ من انگار ن انگار ک دخترم هر چی طلا داشتم فروخت ...

طلا بحثش جداس 

منم طلا دوست ندارم با اینکه کلی هم دارم شوهرم کلی دعوام میکنه که چرا طلا نمیندازی ولی کیه که گوش بده

تازه من نسبت به دوستام خیلی کم دارم  البته منم اینا همشون نیست بعضی هاشونو نمیشه بزارم شکل خاص ...

خوشبحالت من وقتی گوشواره گوشم میکنم پدر مادرم میگن به به دختر شدی...دوس دارما ولی حوصله ندارم هر چی داشتم دادم خواهر کوچولوی همه رو خراب کرد☹😂

طلا بحثش جداس  منم طلا دوست ندارم با اینکه کلی هم دارم شوهرم کلی دعوام میکنه که چرا طلا نمیندا ...

شوهر داری ؟همسنیم من بدبختم نشستم درس میخونم امتحان دارم هعییی🤕😂

خوشبحالت من وقتی گوشواره گوشم میکنم پدر مادرم میگن به به دختر شدی...دوس دارما ولی حوصله ندارم هر چی ...

وای نه من خیلی دوس دارم گل سر و اینام یه عالمه داشتم ولی موهامو کوتاه کردم بیشترشون رو دادم رفت 

حالا منتظرم موهام بلند بشه دوباره برم بخرم 😍😍😍😍

شوهر داری ؟همسنیم من بدبختم نشستم درس میخونم امتحان دارم هعییی🤕😂

منم دارم درس میخونم شوهرم میگه باید بری دانشگاه اگه دولتی هم قبول نشی باید بری آزاد 

عزیزممم ایشالا زودی بلند میشه 🤗 

انشالله 

خدا از دهنت بشنوه 

شت😂

😉😉

منم دارم درس میخونم شوهرم میگه باید بری دانشگاه اگه دولتی هم قبول نشی باید بری آزاد 

جدی؟ رشتت چیه؟ خوش ب حالت ک میگن باید بری دانشگاه هعی من ب زور خودم درس میخونم تازه خواستگار آدم حسابی هم ک میاد شرط میزاره ک شاغل نشم منم م.ی.ر.ی.نم بهش میره کاش یکی از آدم حسابیا هم نصیب ما شه وگرنه باید ۳۰ سالگی شوهر کنم ک لا اقل درسم تموم شه....😑😂

جدی؟ رشتت چیه؟ خوش ب حالت ک میگن باید بری دانشگاه هعی من ب زور خودم درس میخونم تازه خواستگار آدم حسا ...

رشته ام تجربیه من همه اسرار دارن درس بخونم ولی نمیدونم چرا خودم علاقه ای ندارم 

واسه درس نخوندن کلی کلاس هنری هم رفتم ولی گویا باید برم دانشگاه چاره ای ندارم 

شوهرم گفته اگه امسال هم قبول نشی مینویسمت دانشگاه آزاد دیگه گفتم مث بچه آدم بشینم درس بخونم