2777
2789
عنوان

بچه ها من از پیج کفش سفارش دادم فکر کنم کلاهبرداره چیکار کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 41 پست

عزیزم زنگ بزن پشت هم پیغام بزار ببینه پیگیری. من یکبار دیگه تز یک شرکت دیگه گوشی خریدم متاسفانه نمیدونم چرا دوباره گول خوردم در عرض یک هفته اینقدر زنگ زدم و پیغام گذاشتم و پیگیری کردم گوشی را فرستاد در حالیکه اصلا قصد نداشت بفرسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرسیدم گفت از ازادی ایرانمال ارسال میشه 

با یه پیج دیگه برو سفارش بده بگو من چن تا میخام آدرس بدین بیام خودم تحویل بگیرم

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
عزیزم زنگ بزن پشت هم پیغام بزار ببینه پیگیری. من یکبار دیگه تز یک شرکت دیگه گوشی خریدم متاسفانه نمید ...

نه تماس جواب میده نه‌پیام سین میکنه خیلی اعصابم خرد شده 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد
با یه پیج دیگه برو سفارش بده بگو من چن تا میخام آدرس بدین بیام خودم تحویل بگیرم

باشه عزیزم میشه شما هم بهش پیام بدین خدا کنه بتونم گیرش بندازم 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد
نه تماس جواب میده نه‌پیام سین میکنه خیلی اعصابم خرد شده 

کی قرار بوده بفرسته؟ شاید به نظرش داره عجله میکنه. نمیدونم والا اگه کسی کسب و کار داشته باشه که واسه یک کفش نباید کسب و کارش را خراب کنه. شاید داره دست دست میکنه جنسش را جور کنه

باشه عزیزم میشه شما هم بهش پیام بدین خدا کنه بتونم گیرش بندازم 

من ندارم اینستا بزار شوهرم بیاد با مال اون برم چک کنم. شما برو زیر همه پستاش کامنت بزار ک کلاهبرداره

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
پس عملا شکایت بی نتیجه هست؟

برا من که بی نتیجه بود ی مانتو سفارش دادم 460 تومن رفتم اونجا گفت چقد گفت این گفت فقط 460 تومن؟؟؟😐 منم بهم برخورد قشنگ قهوه ئیش کردم گفتم من برا ارزش پولم نیومدم اینجا اگه شما کارتون و خوب بلد بودین همچین آدمایی زودتر جم میشدن اومدم دو نفر دیگه مث من گول نخورن راستی اونی که الان این پول و میخوره من و مسخره نمیکنه بیشتر تو پلیس و مسخره میکنه که نمیتونی گوزشم بگیری چه برسه به خودش 😏

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
دیروز صبح قرار بود پیک کنه

در کسب و کار اینترنتیا در بیشتر مواقع تاخیر هست. یک روز که چیزی نیست. چاره دیگه ای نداری. تا ظهر یک ساعت یکبار زنگ بزن از شماره های مختلف هم زنگ بزن من همین کار را میکردم.