2777
2789

خب مگه بهتون پول میرسه ؟ حلوا خیر میشه به ما هم بگید  😐

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدبدخت شدم. تاپیکم رفته تو داغ ترین ها هرچی التماس میکنم بترکه نمیترکه. نی نی یارم اومده میگه تاشنبه باید صبرکنی بدیش حذف تاپیک

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 

خودکم بینی دارن 

تو واقعیت   هیچی حسابشون نمیکنن و   عقده ای شدن

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند

به نظرم پر بازدید شدن مهم نیست ,مهم اینه مشکلت حل بشه جواب سوالتو بگیری

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

یه مشت ادم که میان تاپیکای چرت و پرت میزنن و دروغ اخر سر میره تو پربازدید یعنی قشنگ میشه از طرز صحبت کردنشون فهمید که دارن دروغ میگن ، هدفشون هم اینه بره پربازدید 😐🤦🏽‍♀️

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨

صحیح

من بدبدخت شدم. تاپیکم رفته تو داغ ترین ها هرچی التماس میکنم بترکه نمیترکه. نی نی یارم اومده میگه تاش ...

اره خوندمش قبلا چه بد 😔

یه مشت ادم که میان تاپیکای چرت و پرت میزنن و دروغ اخر سر میره تو پربازدید یعنی قشنگ میشه از طرز صحبت ...

خود آدم اگه میدونه تاپیک سرکاری و بی فایدس بهتر شرکت نکنه و نظر نده 

خودت بابت این چیزا اذیت نکن فقط رد شو و توجه نکن

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )