2777
2789
حالا چرا اینقدر ناراحتی😂

نه نیستم که😂😂 کلا ناراحت میشم اینجوری تایپک میزنین این طرز فکرا برای خانمای باشخصیتی مثل شما نیست عزیزم 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نیستم که😂😂 کلا ناراحت میشم اینجوری تایپک میزنین این طرز فکرا برای خانمای باشخصیتی مثل شما نیست ...

اخه ادم باید برای خودشم احترام بخره نه اینکه هنوز ماشینو نخریدی به هر راهی تو گوشت کنن که جلو جای مادرشوهره

والا مادرشوهر من انگار خودش بیشتر عقده داره. توماشین خودشون مامانشو میذاره عقب تو ماشین ماعروسشو😂

خب تو مثل اون رفتار نکن ،، هر کار بدی که با بدی جواب نمیدن تو سعی کن کاری کنی بقیه جرات نکنن راجبت حرف بزنن با سیاست باش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

بدش نمیاد؟ شوهرت چی؟ 

مهم نیست اولا یخورده یه ور میشد ولی الان عادت کرده خودش میره عقب

شوهرمم چیزی نمیگه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اخه ادم باید برای خودشم احترام بخره نه اینکه هنوز ماشینو نخریدی به هر راهی تو گوشت کنن که جلو جای ما ...

میدونم ما هم تازه ماشین گرفتیم ،، من عقیدم اینه که احترام بزرگتر داشته باشی اما من مادر شوهرم یه خانم گل هست شما اگه مادر شوهرت اخلاق نداره پس بشونش سرجاش 🤭🤭🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

مادرشوهرم جلو میشینه خودم میگم بزرگتره 

خودت بگی بهتره نه اینکه به شوخی و جدی بهت بفهمونن اون جلو فقط جای اونه. اون خودش براش مهم نیست بزرگتر از خودش عقب باشه به ما که میرسه مهمه