2777
2789
عنوان

کمک خونریزی ماه چهارم بارداری

5191 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

من تو 14 هفته هستم دوقلو باردارم

امروز صبح یک مقدار لکه بینی صورتی داشتم رفتم بیمارستان معاینه کرد گفت دهانه کاملا بسته هست

سونو هم رفتم همه چی خوب بود

دیگه مرخص شدم شیاف پروژسترون دادن بهم

از بعدش خونریزیم پررنگ تر شده قرمز تر شده درد و اینا هم ندارم

ممکنه بخاطر معاینه باشه؟

خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن

انشالله خیره. بد به دلت راه نده. صلوات فاطمه زهرا رو بفرست. جلوگیری میکنه از سقط جنین

⁦❤️⁩یا امام رضا ... تو که گره رو وا میکنی ... پس چرا امروز و فردا میکنی...😞🧿😭🤲 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زدم دوباره بیمارستان میگه تا تبدیل ب لخته نشده لازم نیست دوباره بیای و استراحت کن

خودشون گفتن چون معاینه کردیم ممکنه لکه بینی داشته باشی باز و نترس

حالا این لکه بینی در چه حد باید باشه و چطوریه و تا کی ادامه داره نمیدونم

استراحت کن فقط هیچی نمیشه اگه دیدی اوضاع بدتر شدسریع برو پیش دکتر خودت ممکنه بخای سرکلاژ بشی من خونریزی داشتم زیاد ولی خداروشکر با استراحت و کمک های همسرم و دارو پسرم سلامت دنیا اومد

آره بعد معاینه معمولا بیشتر میشه تا سه چهار روز آینده کم شد جای نگرانی نیست اگه ادامه پیدا کرد و بیش ...

یعنی ممکنه تا ۳_۴ روز ادامه پیدا کنه؟؟

وای من خیلی میترسم

میگم نکنه جنین مشکل داره

چر اجازه دادی معاینه کنند نشاسه بزن رو اب خنک،صبح و عصر بخور اسپرین رو قطع کن اگه میخوای رو دست ر ...

چمیدونم

اون لحظه اینقدر ترسیده بودم ک اصلا نمی فهمیدم این ماماها چیکار میکنن

یعنی ممکنه تا ۳_۴ روز ادامه پیدا کنه؟؟ وای من خیلی میترسم میگم نکنه جنین مشکل داره

آره عزیزم واسه منم تو بارداری پیش اومده بود تا سه چهار روز البته هر روز باید کمتر بشه و تبدیل به لکه قهوه ای بشه نگران نباش 

استراحت کن فقط هیچی نمیشه اگه دیدی اوضاع بدتر شدسریع برو پیش دکتر خودت ممکنه بخای سرکلاژ بشی من خونر ...

شما خونریزیت در چه حد بود؟ غلیظ یا رقیق

و از تو چندماه بودید

من تجربه سقط داشتم. اولش یه لک خون صورتی روشن بود بعد تیره شد. بعد خونریزیم در حد پریود کم شد. وقتی رفتم سونو گفت توی رحمت تماما خون جمع شده. با این حال نگفت سقط شده. ولی از دو روز بعدش حالت تب و بدن درد و کلافگی داشتم . دل درد هم داشتم ‌ . بعد همون روز زمانی که شرمنده رفتم دستشویی یه نفس عمیق کشیدم و بچه دفع شد. تا قبلش نمیتونستم نفس بکشم . انگار یه چیزی راه تنفسم رو بسته بود . بعد از سقط بجای ناراحتی ، انقد خوشحال بودم که حد نداشت. اخه همه درد ها قطع شدن

⁦❤️⁩یا امام رضا ... تو که گره رو وا میکنی ... پس چرا امروز و فردا میکنی...😞🧿😭🤲 
آره عزیزم واسه منم تو بارداری پیش اومده بود تا سه چهار روز البته هر روز باید کمتر بشه و تبدیل به لکه ...

انشاالله ک همینطور باشه

آخه ب من گفتند لکه بینی

اما اینکه لکه نیست خون قرمزه البته سنگین و غلیظ مثل پریود نیست

سبکه

شما هم خونریزی بعد معاینت همینطور بود؟

من تجربه سقط داشتم. اولش یه لک خون صورتی روشن بود بعد تیره شد. بعد خونریزیم در حد پریود کم شد. وقتی ...

تو چندماه بودی سقط کردی؟

آخه من همین امروز هم سونو رفتم همه چی خوب بود

انشاالله ک همینطور باشه آخه ب من گفتند لکه بینی اما اینکه لکه نیست خون قرمزه البته سنگین و غلیظ مث ...

آره عزیزم کامل قرمز شده بود ولی هر روز کمتر شد دیگه روز سوم چهارم قهوه ای شد نترس ولی حواست باشه داره زیاد میشه یا درد داشتی خدای نکرده پیگیر شو

شما خونریزیت در چه حد بود؟ غلیظ یا رقیق و از تو چندماه بودید

من از اول تا حدود ماه 4 هماتوم داشتم و دائم بزرگترم میشد در حد اینکه تو ی شب 3 پد استفاده کردم و میریخت خیلیم غلیظ بود و رو پاهام پر میشد تا پایین استرس زیادی کشیدم ولی بعد هر خونریزی سونو برو حتما