2777
2789

سلام میشه بگید کسی خودش یا در اطرافیانش دیده که واکسن کرونا زده باشه؟

دکترم گفت بزن ولی خیلی میترسم

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
به من دکتر هیچی نگفت...

منم خودم پرسیدم بزنم گفت بزن

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ۱ تاپیک یکی اومده بود نوشته بود دوستم زده بچه اش مرده دوراز جون همه!دیگه نمیدونم راست میگفت یا نه

تو ۱ تاپیک یکی اومده بود نوشته بود دوستم زده بچه اش مرده دوراز جون همه!دیگه نمیدونم راست میگفت یا نه

اکثرا خانوم های اطراف ما که زدن رو پریودیشون خیلی تاثیر داشته...خیلی یکی دوماه تاخیری داشتن...بعضیا خونریزیشون شدید شده...

اکثرا خانوم های اطراف ما که زدن رو پریودیشون خیلی تاثیر داشته...خیلی یکی دوماه تاخیری داشتن...بعضیا ...

یعنی منظورتون  اینکه تو بارداری هم تاثیر بد داره؟

منم باردارم و واکسن زدم

عوارضی نداشت؟چند هفته زدی

اکثرا خانوم های اطراف ما که زدن رو پریودیشون خیلی تاثیر داشته...خیلی یکی دوماه تاخیری داشتن...بعضیا ...

من پريوديم كم شد

براي اولين بار پريود كه شدم هيييييچ دردي نداشتم

من هرماه از درد زمين وگاز ميگرفتم

سلام توکا جان، خوبی؟ 

از بچه های تاپیک خودمون قاصدک چند وقت پیش واکسن زد، هر دو دوز رو هم زد. خداروشکر هیچ مشکلی براش پیش نیومد.  اگه اومدی تو تاپیک سر زدی ازش بپرس 😉

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚