توکا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2460 عنوان کیا تو بارداری واکسن کرونا زدن؟.؟؟؟ 891 بازدید | 17 پست سلام میشه بگید کسی خودش یا در اطرافیانش دیده که واکسن کرونا زده باشه؟دکترم گفت بزن ولی خیلی میترسم زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد..... 1400/07/28 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توکا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2460 به من دکتر هیچی نگفت... منم خودم پرسیدم بزنم گفت بزن زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
توکا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2460 تو ۱ تاپیک یکی اومده بود نوشته بود دوستم زده بچه اش مرده دوراز جون همه!دیگه نمیدونم راست میگفت یا نه زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
توکا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2460 من زدم چند هفته زدی؟ زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
انیتاخوشکله عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1597 تو ۱ تاپیک یکی اومده بود نوشته بود دوستم زده بچه اش مرده دوراز جون همه!دیگه نمیدونم راست میگفت یا نه اکثرا خانوم های اطراف ما که زدن رو پریودیشون خیلی تاثیر داشته...خیلی یکی دوماه تاخیری داشتن...بعضیا خونریزیشون شدید شده...
توکا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2460 اکثرا خانوم های اطراف ما که زدن رو پریودیشون خیلی تاثیر داشته...خیلی یکی دوماه تاخیری داشتن...بعضیا ... یعنی منظورتون اینکه تو بارداری هم تاثیر بد داره؟ زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
انیتاخوشکله عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 1597 یعنی منظورتون اینکه تو بارداری هم تاثیر بد داره؟ نمیدونم...
توکا۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2460 منم باردارم و واکسن زدم عوارضی نداشت؟چند هفته زدی زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....
setarekhanum عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1886 اکثرا خانوم های اطراف ما که زدن رو پریودیشون خیلی تاثیر داشته...خیلی یکی دوماه تاخیری داشتن...بعضیا ... من پريوديم كم شدبراي اولين بار پريود كه شدم هيييييچ دردي نداشتممن هرماه از درد زمين وگاز ميگرفتم
mary_gooli_ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 942 عوارضی نداشت؟چند هفته زدی ۱۵ هفتگی زدم باید ۱۲هفتت پر بشه بدش میتونی بزنییکی دوروز دستم درد میکرد و یکم بیحال بودم بدش خوب شدم
mamanerosha عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 7168 سلام توکا جان، خوبی؟ از بچه های تاپیک خودمون قاصدک چند وقت پیش واکسن زد، هر دو دوز رو هم زد. خداروشکر هیچ مشکلی براش پیش نیومد. اگه اومدی تو تاپیک سر زدی ازش بپرس 😉 من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚