2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش برای تایید بجای کد  عکس از ناحیه تناسی میگرفتن تا اجازه ورود بدن ب سایت    

وااا این پست  دیگه خیلی ضایع بود

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

من اونروز  داستان یکی از کار برارو  خوندم این قد اعصابم خراب شد .از خدا این قد گلایه کردم که این چه دنیایی هست چرا باید یکی اونقد بهش ظلم بشه و...

فک کنم یه هفته افسردگی گرفتم . هی میگم دیگه نمی خونم بازم خیلی از تاپیکها در مورد مشکلات زندگی هست

بخدا اصلا هنوزتوشوکم کلی عکس ردوبدل کردیم گفت اون عکس زنم بود😑😑

منم ینغربه اسم رامین رامین انگلیسی ادم کثیفی بود یجوری سرحرفوبازکردباهم اولش اسم خدارو اورد که فقط سه سواله بپرسه منم قبول کردم بعدش دیدم حرف جنسی زد

من که باور نمیکنم چندماه هی میگه باردارم نمیشه برم بیرون نمیشع سقط کنم هیچکسم نفهمیده تا حالا دو روز دیگه هم میگه زایدم کسی باز نفهمیده یه نفره بود یکی دوسال پیش دقیق این داستان بود

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
چه بازیگری بوده لامصب

آره والا 🤣🤣

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
منم ینغربه اسم رامین رامین انگلیسی ادم کثیفی بود جوری سرحرفوبازکردباهم اولش اسم خدارو اورد که فقط س ...

این که کلا کاربریش خانمه همه تاپیکاش راجبه شوهرشه من اگه میدونستم اصلا دوستشو قبول نمیکر دم اصلاهم حرف بد نزدهمش راجبه کارای زنانه اتفاقات روز مره وبچه هامون حرف میزدیم😂

بجای زندگی کردن پی دیونگی گشتم🚫