2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده برای دوقلوهام

294 بازدید | 8 پست

نه سال ازدواج کردم پارسال همین موقع ای وی اف کردم دوقلو شدتا شش ماهگی موندن بعدسقط شدن.الان هررروزولحظه به یادشونم .کاش بودن .....خیلی دلتنگتونم کاش خداشمارو بهم میبخشید

الهی بمیرم😭😭

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بزرگه عزیزم 

ان شاءالله خدا بهت بچه سالم و صالح بده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من ایمان دارم که خداوند اگر چیزی رو میگیره میخواد بهترش رو  بده⚘⚘توکلت رو از دست نده و زیاد این ذکر رو بگو: 

افوض امری الی الله ، ان الله بصیر بالعباد . 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته