2777
2789
عنوان

چند سالگی مزدوج شدید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 175 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ها دیدم ینی با دو تا عدد شوهر جذب میشه بعید میدونم ولش کن خودش گمشه بیاد😡

نه کلی دعا هست😂

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
اخ من گشادم اونام طولانین ولش کن شوهری ک با دعا بیاد با دعام میره😒خاک ت سر همشون ک چشاشون فقط منو و ...

🤣🤣پیداست خیلی گشادی،نه این جور نیست،😂

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
دهنت سروبس😒خو والا راس میگم

😂گشادی درمان ندارد😁🤣

ولش کن تو ک بیکاری و از این دعاها میکنی منم نیت کن ثوابم داره تازه😕

🤣چشم😅 ایشالا به زودی بختت باز بشه و یه بخت بلند و خوب گیرت بیاد،منم شوهر کنم🥴🤣

بله

پس عقد چی میشه؟

منظور از محرم صیغه اس؟

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم🌿اگر جایی چیزی گفتم ناراحتتون کردم شما به بزرگواری و مهربونی خودتون منو ببخشید لطفا💜👀)بدم میاد وقتی یه جایی نظر میدم ریپلای کنی مخالفم حرف بزنی! اصلا جوابتو نمیدم چون این نظر منه و به تو مربوط نیست😐😂🚶‍♀️
من همسن توم شوهر میخوام دعام کن🤣🤣🤣

انشالله یه بخت خوب نصیبت شه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖