2777
2789

دوستان سلام.ما طبقه بالا خونه پدرشوهرم زندگی میکنیم.اذیت ها و دخالتهاشون خیلی زیاده.توروخدا اگه دعایی چیزی بلدید به من بگید بخونم بلکه از این ساختمون جابجا بشیم

خدای مهربونم ازت آرامش میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از دعا باید صرفه جویی کنی و پول جمع کنی تا بتونین یه جایی بخرین

از کجا یک میلیارد جمع کنیم بااین درامدا؟ حداقل باید ماهی ۵۰میلیون پس انداز کنیم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
بیشتر از دعا باید صرفه جویی کنی و پول جمع کنی تا بتونین یه جایی بخرین

با این گرونی ماها دیگه میتونیم خونه دار بشیم؟با حقوق کارگری؟بخدا نه میپوشم نه خورد و خوراک آنچنانی دارم.میگم یه پولی دستمون بمونه ولی از اونور شوهرم چون خیالش راحته خونه پدرشه و کرایه نمیده بفکر خرید خونه نیست ولخرجی میکنه

خدای مهربونم ازت آرامش میخوام
با این گرونی ماها دیگه میتونیم خونه دار بشیم؟با حقوق کارگری؟بخدا نه میپوشم نه خورد و خوراک آنچنانی د ...

خودت باید به فکر باشی. از این صندوقهای خونگی البته مطمین ثبت نام کن. حتی وام کم بهره بگیر. الان دارن برای خونه ثبت نام میکنن حتمإ ثبت نام کنین. خودت به فکر نباشی میبینی موقع ازدواج بچه هات شده هنوز خونه ندارین

نه دیگه. خرد خرد وام بگیرین. بانک مسکن پول بذارین. از مناطق حاشیه شهرها شروع کنین. 

چی بگم والا 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است