2777
2789
عنوان

چاقی و رازیانه

394 بازدید | 16 پست

سلام 

من خیلی لاغرم و شنیدم رازیانه اندام های زنانه یعنی سینه و باسن و ران رو پر می‌کنه و فرم میده همینطور صورت رو 

میخواستم بدونم کسی تجربه استفاده ازش رو داشته و نتیجه اش چی شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟؟؟ چجوری مصرف کردی؟

از روز پنجم پریود یه لیوان جوشونده شو میخوردم تا بیست روز. پریودامم عقب می افتاد نگو کیست درست شده بوده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
از روز پنجم پریود یه لیوان جوشونده شو میخوردم تا بیست روز. پریودامم عقب می افتاد نگو کیست درست شده ب ...

واقعا؟ 

آخ من پریودام نامنظم بود. بخاطر کرونا هم نمتونستم برم دکتر 

احتمال این رو میدادم ک کیست دارم بخاطر اون پریودام نامنطمه 

شروع میکردم ب خوردن دم کرده رازیانه. س ی 4 روز بعد پریود میشدم 

یعنی ای رازیانه از ی طرف. قاعده اوره. از طرف دیگه کیست؟؟ 

واقعا؟  آخ من پریودام نامنظم بود. بخاطر کرونا هم نمتونستم برم دکتر  احتمال این رو میدادم ...

به‌همه نمیسازه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی