بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عنوان وای یاد یع کاربر سمی افتادم😂😂😂😂 109 بازدید | 4 پست عاشق نی نی یار سه شده بود.مرد بود و جدی هم میگفتو به دست نی نی یار سه تعلیق شد🤣🤣🤣من دخترم ولی@نی_نی_یار_5 روت کراشم😂✋🏻«جهت خود شیرینی🤪😊» تاپیک های ذخیره ای دوستانم چی شدن بر نگشتن ؟ مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات 1400/07/28 | 12:45 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلج،مغزی عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 1176 الان اون یارو داره با خودش میگه:چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟ آقا هستم آقا هستم آقا هستم اقا هستم اقا هستم آقا هستم اقا هستم
ااااااsevda عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 12698 اسم کاربریش چی بود؟ اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀