2777
2789
عنوان

میشه بیاین خیلی حالم بده

122 بازدید | 8 پست

امشب سال مادربزرگمه ..عاشقش بودم دارم دیونه میشم .باورم نمیشه ک یکسال گذشته .. چی میشد چندسال دیگه میموند .مایه دلخوشیمون بود .. 🥺🥺میشه براش یک فاتحه یا سه تا صلوات بفرستین؟ دعا کنید دوستان خدا به دلم ارامش بده😔😔😔تو زندگیش خیلی سختی کشید .. ما خیلی بد بودیم کاش بیشتر قدرشو میدونستیم ..نوره زندگیمون بود

مگه اذیتش کردین .اروم باش برا شادی روحش فاتحه بفرست

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

توروخدا اگر فرد پیری دارین دورو برتون درکشون کنید مواظبشون باشید براشون کادو بخرید ..روز اخر انگشتاشو ناز کردم خجالتو گذاشتم کنار ...خیلی خوشحالم شب اخر دیدمش 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدابیامرزتشون بابای منم ده روز پیش سالگردش بود بلورم نمیشه حالم خیلی بده از وقتی رفته برکت از زندگیم رفته دیگ هیچ تکیه گاهی ندارم حتی شب اخرش گفتم تو امید منی گفت امیدت به خدا باشه بابا😔😔😔😔

قانون انتظارمیگه:👧منظر هر چی باشی وارد زندگیت میشه،پس دائم با خودت تکرار کن،من منتظر عالی ترین اتفاق ها هستم🙆
خدابیامرزتشون بابای منم ده روز پیش سالگردش بود بلورم نمیشه حالم خیلی بده از وقتی رفته برکت از زندگیم ...

الهی بگردم خیلی سخته ادم با دلتنگی چیکار کنه اخه😭

الهی بگردم خیلی سخته ادم با دلتنگی چیکار کنه اخه😭

تموم روزای من با دلتنگی سر میشه

قانون انتظارمیگه:👧منظر هر چی باشی وارد زندگیت میشه،پس دائم با خودت تکرار کن،من منتظر عالی ترین اتفاق ها هستم🙆