2777
2789
عنوان

تلخی مداوم دهان

4876 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ۲۶ سالمه و الان سه روزه احساس تلخی مداوم توی دهنم دارم بعد از خوردن غذا و هرچیزی نیاز به آروغ زدن مکرر دارم و از بچگی مشکل یبوست داشتم الانم دارم به نظرتون دلیل اون تلخی دهان چیه خیییلی اذیت کننده س و واقعیت اینکه میترسم برم دکتر دور از جون بگه سرطان معده س 

کسی این مشکل رو داشته یا خودش یا اطرافیانش ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا از کبده یا تیروئید

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
عزيزم سرطان معده چيه الكي بزرگش نكن،ي ازمايش بده شايد ميكروب معده داري،

خودمم شک کردم چندجا خوندم میکروب معده اگه مونده باشه مدت طولانی خوب نیستش و واقعا نمیدونم اگه باشه از کی دارم خب پیش اومده چندسال قبل رفتم دکتر البته اون موقع تلخی دهان نداشتم برای بقیه چیزایی که نوشتم ازم ازمایش اون موقع نخواست حالا ترسمم که گفتم بخاطر همین بود

با ازمایش خون و مدفوع معلوم میشه درسته؟

رفلاکس عشقم سرطان چیه .... 

والا نمیدونم میکروب معده س یا رفلاکس یا چیه

همش این طعم تلخ تو دهنمه خیلی خطرناک نیس اگه رفلاکس باشه یعنی انقد شدیده؟

به شدت هم استرسی و نگران هستم 🥲

خودمم شک کردم چندجا خوندم میکروب معده اگه مونده باشه مدت طولانی خوب نیستش و واقعا نمیدونم اگه باشه ا ...

ازمايش مدفوع معلوم ميشه،٨٠درصد ايرانيا ميكروب معده دارن ،ولي بايد درمان بشه سريع ك تبديل ب زخم معده و عوارض بعد نشه،ي سري كارام بخت ميگه ك رعايت كني مثلا اب تصفيه بخوري 

قضاوت كردن ممنوع  
ازمايش مدفوع معلوم ميشه،٨٠درصد ايرانيا ميكروب معده دارن ،ولي بايد درمان بشه سريع ك تبديل ب زخم معده ...

میرم چکاپ کلی 

امیدوارم اگه هم هست عوارض جدی نباشه

چون قبلا آزمایش میکروب معده رو ندادم  

همینجوری کل فکر و دغدغه ام شده

سرطان کجا بود 26 سالت است یا مشکل کیسه صفرا داری یا عصبی شده معده ات یا نهایت آندوسکوپی میکنی یک مشکل باکتری اینام ممکنه باشه همشونم درمان دارند برو دکتر خیال خودت را راحت کن...ناراحتی گوارشی رایج و بیشترش هم عصبی است