2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده باردارم و...

309 بازدید | 13 پست

سلام خوبین من پسرم هنوز دو سالو نیمشه ک‌فهمیدم باردارم شوهرم اومده بیرون از سرکار و هیچی پول حتی واسه خوراک هم نداریم با هزار تا بدبختی اومدیم رستوران زدیم اینقدر قرض کردیم ک حد نداشت اونم کرونا اومد ی سال شوهرم دید بدهکاری داره بالا میاره جمعش کرد فقط بدبختیاش موند الآنم ک بیکار ور دلم میشینه😔

خسته شدم ن پول دکتر دارم ک برم ن هیچی ...

گاهی وقتا دلم ی چیزایی میخاد خونه مادرشوهرم ولی روم نمیشه بردارم آخه بد نگاه میکنه

نمی‌دونم چجوری باردار شدم در صورتی ک با دو تا روش جلوگیری میکردم میخواستم سقطش کنم چون واقعا شرایطشو نداریم ولی ترسیدم ...

شوهرم راضی ب سقط بود ولی من انجامش ندادم واسه همون ن چیزی برام میخوره ن براش مهمه چی هوس میکنم ن هیچی میگ خودت خواستی الانم برو هرکار میخای بکن 

خدایا تو ک دیدی شرایط زندگیمو چرا بهم دادیش

یکم دلگرمی بدین نگین چرا باردار شدی

چون ناخواسته بود 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلط کرده از هوا که نیمده اون بچه بگو خربزه خوردی پای لرزش بشین

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

میگی که شرایط مالی شوهرت خوب نیست .مردا اینجور مواقع دیگه ویار این حرفا حالیشون نمیشه چون پر از استرس و فکر هستن خودشون. 

توکل کن به خدا .کار خوبی کردی که سقط نکردی برگ از درخت بی اذن خدا نمیفته این بچه هم به اراده خدا تو دل شماست.صبور باش خدا کمک میکنه. منم باردارم شرایط مالی بدی داریم گاهی یه چیزایی واقعا نمیتونم بگیریم ولی میگذره . این شرایط مالی بد هم موقت هست تموم میشه. فردا بچت به دنیا بیاد شوهرت جونشم واسش میده. دلخور نباش فقط صبوری کن. 

با خدا باش پادشاهی کن😎

خدا روزی رسونه صلوات بفرس قران بخون منم برات دعا میکنم خدا صبر و طاقت بده  

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم

والا خدا که به ما که میخواییم نمیده چجوری شما باردار میشین 😔😔

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـین🤲😍