2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه برا ختنه ام خوب باشه اصلا موندم چجوری دلشو داشته باشم ۵شنبه بچه ۴۰ روزمو ختنه کنم طفلی😟

خواهر زاده من ۲۰ روزه بود نگران نباش ، سخت نیست ، یه پوسته نازکه، دکترش هم کارش عالیه، مبارک باشع، 🥳🥳🥳🥳

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

سلام عزیزم خوبی میگم شما ختنهکردی پسرتو؟؟ راضی بودی از دکتر قربانپور؟؟ من پسرمو میخواستم ختنه کنم ...

سلام مرسی عزیزم

اره خداروشکر ختنه کردم الحمدالله شکر اره خدا خیرش بده بخیه هاشم جذبی بود روز اول و دوم سختش بود بعدش خداروشکر خوب شد من اولش گفتم چه اشتباهی کردم سنتی ختنش کردم ولی نه سنتی خیلی بهترس از حلقس انشاالله برا پسرشمام بخیریت باشه و پیشاپیشم مبارک باشه

سلام مرسی عزیزم اره خداروشکر ختنه کردم الحمدالله شکر اره خدا خیرش بده بخیه هاشم جذبی بود روز اول و ...

عزیزم شما داخل مطب ختنه کردین یا بیمارستان؟

مبارکشم باشه گل پسرت🥰

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام مرسی عزیزم اره خداروشکر ختنه کردم الحمدالله شکر اره خدا خیرش بده بخیه هاشم جذبی بود روز اول و ...

آره واقعا منم خیلی دوست داشتم حلقه باشه... اللن تو بیمارستان افق نشستم منتظرم نوبت پسرم بشه...خیلیییی ترسیدم دلم نمیاد:)))

انشالله که زود تموم شه.... خیلی نگرانم خیلی

آره واقعا منم خیلی دوست داشتم حلقه باشه... اللن تو بیمارستان افق نشستم منتظرم نوبت پسرم بشه...خیلییی ...

اخی عزیزم درکت میکنم ایشالا بسلامتی بسپر بخدا مبارکش باشه الهی ..اتفاقا بعدش میبینی این خیلی بهتره این بخیه هاش سریع جذب میشه حلقه دوهفته طول میکشه تا بیوفته پیش بهترین دکتر بردی پس خیالت تخت

قربونت  کلا برا ختنه میفرسته بیمارستان افق  ولی واقعا کارش عالیه

مرسی عزیزم

من بخاطر کرونا از محیط بیمارستان میترسم😕

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...