2777
2789
عنوان

شوهرمو باز داشت کردن

529 بازدید | 35 پست

امروز صبح شوهرم ب دوستش زنگ میزنه که بیا بریم یه جایی که کار دارم دوستش هم میگه من توراهم میرم خونه توهم بیا که من ماشینمو بزارم با ماشین تو بریم،شوهرمم راه میفته میره و میرسه خونه دوستش، دوستش هم میاد بعد دوستش میگه بیا بریم خونه تا من صبحونه بخورم بعد بریم شوهرمم میگه باشه،بعد اول دوست شوهرم میره خونش در باز میکنه و زنشو صدا میزنه که که بفهمه یکی دیگه هم میاد خونه،تا از پله ها میره بالا میبینه زنش رو پله ها افتاده و بیهوشه با شوهرم سریع برش میدارن میزارنش تو ماشین و میبرنش بیمارستان،مادر دوستش هم تو طبقه پایین زندگی میکنه اونم خبر دار میشه سریع میاد،بعد که میبرنش بیمارستان میگن بیمار ایست قلبی کرده و فوت شده،،😞😞بعدهم که میبرنش پزشک قانونی و شوهرمن بادوستش میاد،بماند که دیگه چقد خونوادهاشون گریه کردن و خودشونو زدن،بماند که من چقدر گریه کردم براش چون رفت و امد خونوادگی داشتیم و مث خواهرم بود،بماند که جوون بود و دوتا بچه کوچیک داشت،خلاصه از صبح هممون داریم میمیرم،،حالا اومدن شوهرمنو بردن بازداشت کردن اخه چرااااا،،گفتن تا نتیجه کالبدشکافی نیاد ازاد نمیکننش،،کسی میدونه روال قانونیش چقد طول میکشه و شوهرم کی ازاد میشه،کم دلم خونه حالا شوهر بیچارمم با اون حال خرابش بازداشت شده،البته دوستشم گرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه شما صبح گفتی ۱۷ سالش بوده چطور سکته کرده؟حق دارن شک کنن یعنی با سند نمیتونین آزادش کنین؟

نمیدونم والا چرا مرده،،نه دادستان گفته امکان نداره ازادش کنن،،بیچاره شوهرمن اتفاقی سر اون صحنه رسیده

شوهرت دقيق توضيح دادع برات؟؟

اره بد بخت داشت میلرزید خیلی گریه میکرد تا حالا همچین چیزی ندیده بود،،ما با اونا خیلی باهم دوستای خوبی بودیم زیاد خونه هم میرفتیم