2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی بازشدن لوله رحم

1851 بازدید | 10 پست

کسایی که هردو لوله رحمشون بسته باشه و آندومتریوز داشته باشن با لاپاراسکوپی امکان باز شدن هست؟ ماه بعد دکتر گفته باید لاپاراسکوپی کنم ولی میترسم باز نشه!

کسی هست باردار شده باشه بعد این عمل ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من سه بار ای وی اف کردم هرسه بار منفی شد 

ولی دختر خاله شوهرم لوله رحمیش بسته بود فک کنم یکیش .و مث شما آندو منریوز بود لاپراسکوپی کرد بچه دارشد وبدون اینکه دوباره دکتر بره ناخواسته بچه دومش هم آورد.شما همبرو انشاالله به نتیجه میرسی🌹🌹

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.
ولی دختر خاله شوهرم لوله رحمیش بسته بود فک کنم یکیش .و مث شما آندو منریوز بود لاپراسکوپی کرد بچه دار ...

واای چه خوب انشالله عزیزم دکتر که می‌گفت باید با حوصله تو عمل لوله هارو ماساژ داد تا کم کم باز بشه واقعا خسته شدم از آی وی اف و آزمایش منفی 

واای چه خوب انشالله عزیزم دکتر که می‌گفت باید با حوصله تو عمل لوله هارو ماساژ داد تا کم کم باز بشه و ...

اگه میخای عمل کنی حتما پیش یه دکتر خوب برو .من قبلا پیش یه دکتری میرفتم بیماراش میگفتن که لاپراسکوپی کردن و تخمدان هاشون سوخته.یه همچین چیزی میگفتن.مطمعن شو که دکترت تجربه اش‌ بالاس.

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.

سلام مهربان اصلاً نترس من هم مشکل شما رو داشتم عمل لاپاراسکوپی انجام دادم 

و به لطف خدا الان شش ماه باردارم خدا خیرش بده دوستمو این بود که خانم دکتر الهام پورمطرود و به من معرفی کرد

اگر میخوای آدرس رو برات میفرستم