2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

150 بازدید | 10 پست

داشتم شام درست میکردم دختر کوچیکم همش میپیچید به من گریه میکرد چند بار به بزرگه گفتم بهش اسباب بازی بده یا با پازل مشغولش کن تا من کارم تموم شه گوش نداد منم عصبی شدم بزرگه رو کتک شدید زدم الان اعصابم خورده چرا نمیتونم خودم و کنترل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی

کارت درست نبوده قطعا ولی واقعا ادم یوقتایی کلافه میشه از دست بچه

من خودم تاحالا نزدم ولی یوقتایی دعواش میکنم، بشدت پشیمون میشم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

بزرگه که نزاییده بخواد بچه داری کنه

خودش بچست! عقلش هم برسه وظیفش نیست !!!

شمایی که اعصاب نداری ۲ تا نیار که مسئولیت رو بندازی گردن یکی دیگه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بزرگه که نزاییده بخواد بچه داری کنه خودش بچست! عقلش هم برسه وظیفش نیست !!! شمایی که اعصاب ...

درسته نزاییده ولی میتونه کمک کنه بعصی وقتها چون سرش همش تو گوشیه یا اصلا از وسایلش نمیده به کوچیکه

درسته نزاییده ولی میتونه کمک کنه بعصی وقتها چون سرش همش تو گوشیه یا اصلا از وسایلش نمیده به کوچیکه

وسایلش اگر مالکیت مال خود بزرگه هست خودش باید تصمیم بگیره قرض بده یا نه.

مگر مشترک برای بچه ها (هردو) خریده باشی در اون صورت میتونی اعتراض کنی حالا که این کوچکتره و نق میزنه اون تو الویت هست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد