2777
2789

بعضیا میگن ۲۱ روز،بعضبا میگن تا منفی شدن تستش

شوهرم کرونا داره،ده روز گذشته،خسته شدم مبخوام برم خونم،خودم و بچم اومدیم جای دیگه موندیم،روز ۱۴ بره تست بده منفی باشه میشه برم خونم؟؟

۲۱ روز عزیزم

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیاین تاپیک من تا سرتون کلاه نرفته❌❌

خیلی زشته میایید تو تاپیک بقیه آنلاینارو میکشونید تو تاپیک خودتون!!!!!

شما روزی ۶تا سهمیه تاپیک داری.خودت تاپیک بزن تا همه بیان ببینن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

من تست دادم منفی بود حالمم جوری بود که هروز چنتا سرم میزدم اومدم پیش خانواده همشون گرفتن الان همه با تست منفی کرونا داریم ۲۱روز قرطنیه هستیم 

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹

14 روز فک کنم کافیه. دکتر ب ما گفت بعد 14 روز ازادید سرکارهم برید

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68

من دیشب تحقیق کردم اون‌۱۴ روز کافیه

تست منفی کاذب هم داره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

http://sph.tums.ac.ir/corona/portal/home/?news/245661/246002/260065/فرد-مبتلا-به-کووید-19-تا-چند-روز-پس-از-شروع-علائم-کرونا-می-تواند-ناقل-باشد؟

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا