عزیزم عوامل مختلفی باعث ایحاد حالت تهوع میشه حتما ازمایش بده مثلا من خودم بخاطر تیرویید کم کار حالت تهوع دارم یه مدت بخاطر مشکل معدم دچار حالت تهوع میشدم
عزیزم احتمالا کبد یه کم،چرب شده، ناشتا ک دو لیوان اب ولرم بخورید، نیم ساعت بعد، صبحانه بخورید.نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی،دو لیوان اب ولرم بخورید. یک ساعت ورزش هرروز. چربی،کره،خامه،بستنی،شیرینی،کیک،کلوچه، سوسیس،کالباس،همبرگر،خیارشور،سیب زمینی سرخ شده، گوشت قرمز، ادویه: فلفل، چیپس،پفک، ترشی،غذای شور مثلا تن ماهی، شکلات،قهوه،نخورید. غذای ابپز، عصرانه: شیر کم چرب، میوه مثلا سیب پخته بخورید
لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم عوامل مختلفی باعث ایحاد حالت تهوع میشه حتما ازمایش بده مثلا من خودم بخاطر تیرویید کم کار حالت ...
برا تیرویید کم کار، من لبنیات نمیخورم،روزانه یک عدد قرص کلسیم.گوشت قرمز هم نمیخورم،بجای گوشت،لوبیا میخورم مثلا لوبیاپلو. شیرینی هم ممنوع،اما نان سبوس دار خیلی خوبه.کشمش،سیب.
لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
متاسفانه وزنم رو دوبرابر کرده اعتماد بنفسم صفرشده😭
نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی،دو لیوان ابولرم بخورید کم کم ، اب بیشتری بخورید ،تا دو ساعت بعد از غذا، اب نخورید،روزانه یک ساعت دویدن آرام.. نان سبوس دار، ماکارونی سبوس دار بخورید و اصلا خوراکیهای حاوی کلسیم نخورید: سویا،لبنیات،کلم، اجیل، گوشت قرمز،موز، شکلات، قهوه،بستنی،ترشی،ادویه جات تند،غذای خیلی شور مثلا کنسرو. غذای خیلی شیرین: کمپوت. غذای خیلی چرب: پیتزا یا همبرگر.. منم یه مدت ب شدت،شیر و لبنیات خوردم، الان فقط کلسیم بدن،کاهش پیدا کنه،تیرویید نرمال میشه
متاسفانه وزنم رو دوبرابر کرده اعتماد بنفسم صفرشده😭
اینو یادم رفت بگم، هرشب یک قرص منیزیم ب۶ بخورید و بجای لبنیات،هرروز یک عدد قرص کلسیم ..من قرص کلسیترا سوپرابیون میخورم.. هر پانزده روز ،یک عدد قرص ویتامین دی..البته من الان،هفته ای یک عدد قرص ویتامین دی میخورم،بعد از سه ماه،دیگه هر هفته نمیخورم، هر پانزده روز،یک عدد