2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 30 پست

یا یه انفاقب افتاده ازت بشدت دلگیره یا مریضه یا هم خدایی نکرده خیانت از اولم اینطوری بود یهویی اینجوری شده

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یا یه انفاقب افتاده ازت بشدت دلگیره یا مریضه یا هم خدایی نکرده خیانت از اولم اینطوری بود یهویی اینجو ...

نه اینطوری نبود.همه زندگی ها مشکل داره.ما هم مثل بقیه مشکل مالی داریم

نرو بگو تورو خدا منو…  برو بگو چی شده ، چرا چندوقته تو خودتی؟ منو محرم خودت بدون، اگه مشکلی دا ...

مشکلو میدونم عزیزم راجبش حرف زدیم.ولی من نمیدونم این رفتارش بخاطر مشکله یا نه

انقدر تو فکره یعنی؟من چه میدونم کاری می‌کنه یا نه.از صبح تا شب سرکاره نیم ساعت هم مرخصی بگیره میتونه ...

توخونه وقتی پیشت نمینشینه توفکره یا کار دیگه انجام میده چت بکنه با چیزی خودشو سرگرم کنه

مشکلو میدونم عزیزم راجبش حرف زدیم.ولی من نمیدونم این رفتارش بخاطر مشکله یا نه

مردا کلا تک بعدی هستن عزیزم

شک نکن بخاطر مشکلشه 

فکر و خیال منفی نکن 

زندگیتونو خراب نکن 

مهربونی کن‌ صبر کن اونم دوره داره میاد سمتت

از خودش چیزی نپرسیدی ؟ زنشی مثلا    بشینی پای درد دلش ببینی چشه ؟ درررجا صد درصدگزینه ی خی ...

مگه اون میشینه پای درد من.هر وقت از دردم گفتم فحشم داده که عقده ای مریض این حرفا چیه میزنی اصلا نمیخواد حرف بزنی

پس احتمالا از چیزی داخل خونتون دلخوره  همونطورکه خواهر برادراش ومادرش باش گرمن شماهم گرمی اهل ...

اره بودم ولی الان خیلی سرده دیگه نمیتونم اصلا نزدیکش بشم

البته آقایونی هم هستندکه فکرمیکنندهمه چیز برای خانمش فقط پوله وخوراک پوشاک وسفر اینا که باپول حل بشه ازدواجو وظیفه میدونن تامین پول برای خانمش را وظیفه بدونه تا جایی که دیگه نتونه حس دیگری به خانم داشته باشه

البته آقایونی هم هستندکه فکرمیکنندهمه چیز برای خانمش فقط پوله وخوراک پوشاک وسفر اینا که باپول حل بشه ...

معمولا فکر میکنن تنهاچیزی که خانمها میخوان پوله ووظیفه آنها هم تامین همین پوله ممکنه بیست وچهار ساعت حتی سه چهار ساعت هم نخوابه

مشکلات عاطفیشو با خانواده خودشه 

مگه اون میشینه پای درد من.هر وقت از دردم گفتم فحشم داده که عقده ای مریض این حرفا چیه میزنی اصلا نمیخ ...

توخانوادش احتمالا جوری تربیت شده بهش یاددادن که خانمها فقط پول میخوان تو وظیفت کارکردنه وپول درآوردن برای زنت تنها چیزی که زنت ازت میخواد پوله

پول نداشته باشی بی آبرویی باید زن داشته باشی وهی براش کار کنی تا مرد باربیای اینطورتربیت شده

معمولا فکر میکنن تنهاچیزی که خانمها میخوان پوله ووظیفه آنها هم تامین همین پوله ممکنه بیست وچهار ساعت ...

چی بگم من که فقط دارم زجر میکشم از فشار جنسی ولی باز خداکنه خیانت نباشه.میترسم انقدر دوریم اونم بگه زنم چجوری نیازشو برطرف میکنه نکنه خیانت میکنه.چون میدونه من از اون داغترم چندبار پیام مشاوره ای مو راجبه این موضوع اینستا دیده و کلی هم دعوا کرده