2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین کارم زشت بوده؟!

268 بازدید | 14 پست

یکی از فامیلای دورمون توی پست کار میکنه منو شوهرم با این پسر صمیمی هستیم تقریبا ..تازگیا رفته تو پست کار میکنه..حالا امروز من خواب بودم این اقا اومد دم در بسته اورده بود..من چون خودم بسته نداشتم منتظر بسته نبودم و بسته برای شوهرم بود و بمن نگفته بود امروز بسته میاد دم در...خلاصه من اف افو برداشتم گفتم بفرمایید این اقا خیلی صمیمی گفت سلام بسته اوردم براتون..بعد اولین باری بود که از طریق پست میومد در خونمون..من اولش چون گیج خواب بودم نشناختم گفتم بسته رو بزارین داخل لطفا بعد درو ببندین ..خودم نرفتم دم در ..بعد که رفت پیام داد بهم برخورده گفتی بسته رو بزار داخل خودتون نیومدین دم در...حالا به نظر شما کار من زشت بوده بچه ها؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد این که از لحاظ لباس و سر و وضع ...وضعیت خوبی نداشتم که زود برم دم در ..من معمولا وقتی پست بسته میاره خودم نمیرم دم در مگه لباس مناسب و پوشیده تنم باشه این سری هم همینکارو کردم...خودم حس میکنم چون اشنا بوده زشت بوده

چه پررو هم بوده سریع پیام داده بهم برخورده😐😐🙄🤣

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
خب اگه آشناتون بوده باید یکم بهتر برخورد میکردی

برخورد بدی نداشتم فقط گفتم لطفا بسته رو بزارین داخل بعدش هم که متوجه شدم ایشون بوده تماس گرفتم و معذرت خواهی کردم و گفتم خواب بودم متوجه نشدم شمایین ولی فکر کنم باور نکرد 

ولی چرا پست بسته میاره دم در خونه ما تا امضا نگیره و مستقیم به شخص تحویل نده بی خیال نمیشه بذار دم ...

اره اوایل اینطور بود ولی دیگه مارو میشناسن قبلیا که میومدن اوایل امضا میگرفتن ولی الان دیگه میشناسن امضا نمیگیرن...این اقا هم که بار اولش بود کلا فامیل بود و نیازی به امضا نداشت

اره اوایل اینطور بود ولی دیگه مارو میشناسن قبلیا که میومدن اوایل امضا میگرفتن ولی الان دیگه میشناسن ...

نمی دونم 

به نظرم همین که امضا نگرفته یعنی یه جورایی خودت هم میدونستی ایشونه ولی باورت نمیشد بهش برخورده باشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نمی دونم  به نظرم همین که امضا نگرفته یعنی یه جورایی خودت هم میدونستی ایشونه ولی باورت نمیشد ب ...

نه خب میگم پستچی محله ما نزدیک به یک ساله که اصلا امضا نمیگیره خونمون رو فامیلمون رو میشناسه اون پستچی قبلی هم مثل ایشون جوون بودن و من چون گیج خواب بودم فکر کردم همون قبلی هستش