2777
2789

بچه ها بیاین از تجربه هاتون تو بارداری اول بگید

خانومای با سیاست چیجوری رفتار میکنید

من یکساله ازدواجم کردم و همسرم خیییلی بچه دوس داره منم سعی کردم خودمو واسش آماده کنم و حالا دوتامون منتظر بارداریم هستیم اینم بگم که بچه اولیم و همسرم تک پسره 

من یه نگرانی دارم اونم اینکه وقتی باردار شدم یا بچه مو بدنیا آوردم بیست چاری خونم شلوغ بشه یا بخوان هی ما بریم خونشون و آرامش و حریمی برامون باقی نمونه 😭 چون اکثرا سر زده میان!

نوه دارم که بشن دیگه قطعا بیشتر

اینم بگم یه خواهر شوهر معلول ذهنی دارم که همسنمه اما رفتارش مثل بچه ست و زیاد خوش زبون نیستش بخدا من بدجنس نیستم ولی چطور بگم چندشم میشه ازش رفتارای خوبی نداره  شنیدم بچه زنداییشو که تازه چند ماهش بوده از یقه گرفته بلند کرده و گفته ساکت نمیشه صدا میده  

از شلوغی و صدای نی نی خوشش نمیاد و عصبی میشه!من واقعا میترسم فردا روزی به بچم دست بزنه🥺

البته از حق نگذرم شوهر و مادرشوهرم تو این مواقع دورش میکنن و مواظبن ولی اتفاق ی لحظه ست (: بنظرتون نگرانیم بیخودیه؟ همش حس میکنم باید در برابرش مواظب بچم باشم 

کاش دغدغم این بود😑

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست غصه بخورم  عزیزم😊 خوب نیست آدم تو زندگی بی تجربه پا به مسئولیتی بذاره

تجربه کسب کردن خوبه ولی شما از الان نگران رفتار خواهر شوهرتی عجیبه خب اونم برادر زادشو طبعا دوست خواهد داشت

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

تجربه کسب کردن خوبه ولی شما از الان نگران رفتار خواهر شوهرتی عجیبه خب اونم برادر زادشو طبعا دوست خوا ...

حتما از نزدیک با این مدل معلولیت رو به نشدی که مستاصل بشیو ترس برت داره میگی واست عجیبه ولی خواهرشوهرم خیلی دستای سنگینی داره منم دردم میگیره وقتی فشارم میده چه برسه یه بچه 

خدا حفظ کنه و شفا بده ان شالله 

حتما از نزدیک با این مدل معلولیت رو به نشدی که مستاصل بشیو ترس برت داره میگی واست عجیبه ولی خواهرشوه ...

آن شاالله خدا سفارش بده امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشی دوست عزیز

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃