2777
2789
عنوان

کاپشن بنفش واسه پسر+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 84 پست

وای خیلی خوشکله من برا پسرم کاپشن قرمز میپوشم کلا عاشق رنگای شاد برا بچه م چه دختر چه پسر نمیخای بفرس برا من اسی

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تشکرمو کردم منتها رنگش یه جوریه به نظرم دخترونه س.

عزیزم بخدا بنفش هم پسر میپوشه این چ حرفیه 

بعد کاپشن برنده و گرون قیمته حیفه الکی بیفته ی گوشه بدون استفاده

عزیزم بخدا بنفش هم پسر میپوشه این چ حرفیه  بعد کاپشن برنده و گرون قیمته حیفه الکی بیفته ی گوشه ...

اره دلمم میسوزه اینهمه هم پول داده من یه کم شخصیتم محافظه کاره. میپوشونم دیگه همه گفتن خوبه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

استارتر فرزند خونده نمیخوای؟

ظرفاتونم میشورم

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
دانشجوی چه رشته ای؟ لابد شوهرش پولداره😂😂

نه عزیزم ما ایران نیستیم. البته قیمت این کاپشن همین جا هم به نسبت بالاست ولی نه اونقدر که مثلا سه تومن تو ایران ارزش داره.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
نه عزیزم ما ایران نیستیم. البته قیمت این کاپشن همین جا هم به نسبت بالاست ولی نه اونقدر که مثلا سه تو ...

اوه عزیزم حدس میزدم خارج باشین 

الان شما خارج منبع درامدتون چیه 

و اینکه آبجیت دانشجوی چ رشتیه ایه؟؟