2777
2789
عنوان

تو اقدامم برای بارداری،میخام بچم پسرباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 65 پست
چیییییی؟؟؟؟ بابا کاش اول تحقیق میکردی.....بازم بنظرم با ۱ دکتر مشورت کن این همه پول دادی اینم روش ...

نمیدونم بخدا حالا دیگه ب همین رژیم اکتفا کردیم اگه این سری باردار نشدم میرم ای یو ای،،رژیم خیلی هزینش بالاتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره هر کی هرچی قسمتش باشه چه ربطی داره

دقیقا ربط داره جانم اینجا همه دختر باردار بودن فامیل ما هم پارسال همه پسر امسال همه دختر اینجا بچه ها هم گفتن همه فامیلشون دختر دارن دکتر خودمم گفت

ببخشیدا هی سوال میپرسم . باید تحت نظر پزشک باشی

نه عزیزم راحت باش،اره خب باید تحت نظر باشین،ما اول رفتیم ازمایش دادیم دکتر گفت مشکلی ندارین،،بعد دارو داد و رژیم

دقیقا ربط داره جانم اینجا همه دختر باردار بودن فامیل ما هم پارسال همه پسر امسال همه دختر اینجا بچه ه ...

یعنی اونایی که امسال اقدام کنن بچشون دختر میشه😳😳پس من چیکارکنم،،من شنیدم میگن بستگی ب فصلی که اقدام میکنی هم داره