2777
2789
عنوان

تو اقدامم برای بارداری،میخام بچم پسرباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 65 پست

خوب چرا ای یو ای نمیکنی با تعیین جنسیت؟

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چون دختر دارم از خدا میخوام یه پسر سالم بهم بده ولی ازهمه چی سلامتیش برام مهمه ..کار خاصی هم نکردم فقط تو روز تخمک گزاری نزدیکی داشتم ۱بار الآنم باردارم 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
منم همسرم واریکوسل داره بنظرتون با دارو حل میشه

والا من ۵سال پیش دکتر همسرم رو معاینه کرد گفت واریگوسل داره

اما یه دختر خدا بهمون داد و بعد۴ سال یه پسر اما سقط شد

حالا بعد ۶ماه ازمایش داد گفتن سالمه

بین این ۴سال چند ماه با روغن زیتون اصل ماساژ میگرفت و با نوره سنتی هرشب ده دقیقه روی بیضه هاش میزاشت

گفتن خوبه انجام داد ک به حکم خدا خوب شده

خودمم فولیکول دارم هر ماه اگه اینماه باردار نشم ماه بعد میرم عکس رنگی

خدایا هزاران مرتبه شکرت واسه تولد۵سالگی دخترم..باز هم منتظر هدیه های سالم و صالح و زیبایت هستم  دامنم رو سبز کن.اللهی آمین....برای نی نی دار شدن همه نی نی سایتی ها صلوات...
من رفتم پیش دکتر گفتم میخام حتما بچم پسر بشه،رژیمو پیشنهاد داد از ای یو ای چیزی نگف،

ای یو ای تعیین جنسیت داره

دقیقن نمیدونم ولی فک کنم تا ۷۰ درصد درسته

و هزینه اشم اصلن زیاد نیست

خیلی بشه ۳ تومن 

اما بنظرم ارزش داره واقعن

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
منم چون دختر دارم از خدا میخوام یه پسر سالم بهم بده ولی ازهمه چی سلامتیش برام مهمه ..کار خاصی هم نکر ...

اره درسته سلامتی از همه چی مهمتره منم بچه اولم دختره و شوهرمم داداش نداره خودمم ندارم،خیلی دلم میخاد بچم پسرشه،،چجوری روز تخمک گذاریتونو تشخیص دادین عزیزم

ای یو ای تعیین جنسیت داره دقیقن نمیدونم ولی فک کنم تا ۷۰ درصد درسته و هزینه اشم اصلن زیاد نیست خی ...

اره شنیدم،هزینشم خوبه ما الان واسه رژیم ۲۰تمن خرج کردیم اخرشم معلوم نیس

اره شنیدم،هزینشم خوبه ما الان واسه رژیم ۲۰تمن خرج کردیم اخرشم معلوم نیس

چیییییی؟؟؟؟

بابا کاش اول تحقیق میکردی.....بازم بنظرم با ۱ دکتر مشورت کن

این همه پول دادی اینم روش دیگه