2777
2789

سلام پدر و مادر من از ۵شنبه قهر کردن ،و دیروز توسط پدرم برای اولین بار پیش قدم شد و آشتی کردن(ایشون حس شیشم شون درست بود ممنون عزیزم 😍

@asdfghjklzxcvbnm  

این کد را سه بار در روز می‌خونی از چپ دونه دونه،قبلش دعای عهد و آیت الکرسی میخونی۶۶۲۵۱۱۴۴۴

دعای قبل غروب سوره جن+۷بار سوره تکوسر،سوره طه+۲۵بار سوره طلاق

صلوات روزی ۳۰۰تا +قرآن هر چقدر تونستم،

بلاخره آشتی کردن😭🙏ممنون از دعا های خوبتون

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دعاهارو همون کاربر بهت داد ؟ 

نه گلم حس شیشم بودند،اونا را کسی دیگه گفت

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
چندوقت بعد از انجام اینکار جواب گرفتی؟ منطورم اینه مثلا یه روز اینکارو کردی یا دوروز یا... و اینکه ...

کد را۲_۳روز خوندم،اره کامل 😭😍♥️🥺

میشه کسی که دعاهارو بهت گفت رو هم معرفی کنی عزیزم

بخدا یکی دوتا نبودن،یادم نیست،

خداروشکر عزیزم😍 منم بشدت نیاز دارم زودتر اشتی کنن

حتما بخون،

استارتر میشه ی بار کاربر حسس ششمه رو تگ کنی سوال دارم🥺

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم🌿اگر جایی چیزی گفتم ناراحتتون کردم شما به بزرگواری و مهربونی خودتون منو ببخشید لطفا💜👀)بدم میاد وقتی یه جایی نظر میدم ریپلای کنی مخالفم حرف بزنی! اصلا جوابتو نمیدم چون این نظر منه و به تو مربوط نیست😐😂🚶‍♀️