2777
2789
عنوان

سونو تشکیل قلب جنین فریزشده

2591 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من با ای وی اف باردارشدم 13 شهریور انتقال دوتا جنین انجام دادم سونو شدم 6 هفته و 5 روز بود گفت قلبش تشکیل نشده گفت 12 روز دیگه دوباره تکرارش کن من خودتم برا یه هفته دیرتر نوبت سونو گرفتم که یکم بیشتر بگذره میشه سونو رو نگاه کنید ببینید امیدی هس یا نه؟؟ کسی بوده مثله من باشه؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که خبر های خوب بشنویی آبجی جونم💓💓💓

ممنون عزیزم سونو رو دیدید؟ چیزی درموردش میدونید؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنون عزیزم سونو رو دیدید؟ چیزی درموردش میدونید؟

نه عزیزم ولی دختر خاله منم بهش گفتن قلب بچش تشکیل نشده چقد غصه خورد و گریه کرد اما خدارو شکر رفت پیش یه سونوگرافی دیگع مشخص شد اون دکتره اشتباه میکرده 

امیدوارم حال دلت خوب بشه🌹🌹🌹

دکترت چی گفت؟ ان شا اللہ صدای قلبشونو میشنوی و واسہ ما منتظرا دعا میکنی

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
نه عزیزم ولی دختر خاله منم بهش گفتن قلب بچش تشکیل نشده چقد غصه خورد و گریه کرد اما خدارو شکر رفت پیش ...

خداروشکر انشاالله هیچکس تو این شرایط نباشه ممنون عزیزم انشاالله...

دکترت چی گفت؟ ان شا اللہ صدای قلبشونو میشنوی و واسہ ما منتظرا دعا میکنی

دکتر گفت فتال پل همون جنین هست ولی فعلا FHR یا همون ضربان قلب نداره و باید تکرار کنی سونو رو ممنون انشاالله...

انشاالله شمام زودی از لیست منتظرا دربیای 

الهی ده روز دیگه دلت شاد شه عزیزم 

ممنون عزیزم آمییییین

عزیزم نگران نباش ان شاالله خیره الان هم یکم از ۸ هفته بیشتری  درسته؟ حتما قلب هاشون  تشکیل ...

اره الان تقربا 8 هفته و 5 روزم انشاالله اینجوری باشه برام دعا کن روزا نمیگذره همش میترسم تا اینجا هم خیلیییی سختی کشیدم خدا خودش رحم کنه

بعد از انتقال هم دارو می خوری

بله دارم میخورم

خوب الان معلوم می شه چرا نمی ری سونو

خوب گفت 12 روز دیگه برو میشه شنبه که مطب سونو نیس چون یکشنبه م تعطیله دیگه منم برا سشنبه هفته دیگه نوبت سونو گرفتم