2777
2789
عنوان

سلام مهربونا به خاطر دعایی ک برای مادرم کردید ازتون ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@aramesh3     @پیراشکی_سوخته_     @دختر_گرانبها     @گلینه & ...

خداروشکر عزیزم انشالله زوده زود به طور کامل خوب میشن و سایشون صد و بیست سال صحیح و سلامت بالا سرتون باشه❤

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

عزیزم خیلی خوشحال شدم.ان شاءالله همیشه تنشون سلامت و سایشون مستدام باشه گلم❤

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خداروشکر عزیزم انشالله زوده زود به طور کامل خوب میشن و سایشون صد و بیست سال صحیح و سلامت بالا سرتون ...

فداتشم ممنون 😘😘😘دلت شاد باشه همیشه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
@hey_hey     @nazisima     @yasakk     @رونیا83   @ر ...

سلام..خداروشکر که خوب شدند.چه خبر خوبی❤

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.