rahaa75 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 2753 عنوان اسنپ چت کی داره؟ بیااا😬😨😂 571 بازدید | 16 پست یک قسمتش چندتا مخاطب اومده واسم ک من سیو ندارمشون😨. یعنی اونا منو سیو دارن؟؟؟ اسم و فامیلشون اشناست اخه 😂😂راهنمایی لطفا کاربری دست ۲ نفر🌟 1400/07/26 | 17:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205861 من داشتم نمیدونم اینو ولی وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
دخترآشوب عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8600 وای این سوال منم هست،،،اسم کسایی اومد که من ندارم قبلا داشتمشون ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
rahaa75 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 2753 مگ فق مخاطبات نمیان غیر از اونا چند نفر اومدن ک من سیو ندارم ولی اشنان😨😮😂😂😂😂 کاربری دست ۲ نفر🌟
liliioo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 4225 اره مخاطبین اونایی یعنی انگار شماره ی تو رو دارن برای من اینطور شده ولی من شمارشونو ندارم
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 نمیدونم چرا برا من نمیاره میگه رمزش اشتباس میخوام نصب کنم😕 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
rahaa75 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 2753 نمیدونم چرا برا من نمیاره میگه رمزش اشتباس میخوام نصب کنم😕 حذف کن دوباره نصب کن کاربری دست ۲ نفر🌟
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 حذف کن دوباره نصب کن انجام میدم نمیشهههه😑😖😖😖 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
rahaa75 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 2753 اره مخاطبین اونایی یعنی انگار شماره ی تو رو دارن برای من اینطور شده ولی من شمارشونو ند ... وقتی عکس رو سیو میکنی در چه صورتی بقیه میتونن ببینن؟؟ نمیخوام کسی ببینه😶 کاربری دست ۲ نفر🌟
rahaa75 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 2753 انجام میدم نمیشهههه😑😖😖😖 تاریخچه برنامه رو کلا پاک میکنی؟ کاربری دست ۲ نفر🌟
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 تاریخچه برنامه رو کلا پاک میکنی؟ چجوری؟🤔 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
liliioo عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 4225 وقتی عکس رو سیو میکنی در چه صورتی بقیه میتونن ببینن؟؟ نمیخوام کسی ببینه😶 عکس سیو شده برای خودت نگه داشته میشهمگر اینکه سند کنی برای دوستات توی اسنپ چت .
shab234 عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 1221 https://www.instagram.com/p/CVKrEMNMGyf/?utm_medium=copy_link