سلام کسی گواهینامه ثبتنام کرده یا گرفته تو این یک ماه اخیر، لطفا بگید هزینه اش چقدر شد، شرایطش چطوری بود چند سال باید برای آموزش بری و چقدر طول میکشه که گواهینامه بیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
1650 تومن اولیه اگر تا بار سوم قبول شی تا 2300 برات میره
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
من مهر پارسال ثبت نام کردم ۸۰۰ گمونم۶ تا تئوری ۱۲ تا عملی ۶مون ت شهری بعد از اتمام کلاسات میری اول آزمون تئوری بعد تو شهری ت امتحان تئوری میتونی تا ۵ تا غلط داشته باشی امتحان ت شهری فقد بعد از قبولی ت تئوری میتونی شرکت کنی اگه قبول شدی ک هیچ اگ نشدی سرهنگ برات آموزشی مینویسه باید ی جلسه با مربی بری هر جلسه ۷۰