خواهر من کارمند قراردادی ی ارگانی هست،چنبار ازمون استخدامی داده که نمره ی قابل قبول میاورد،ولی خب بخاطر پارتی بازی قبول نمیشد و استخدام رسمی نبود،حالا قرار شده تو اون ارگان تبدیل وضعیت بشه،مثلا نیروهای قراردادی رو رسمی میکنن،ولی فعلا اولویت با فرزندان ایثارگراست،پدر منم ایثارگری ۵ درصد داره،که باهاش خواهرم استخدام میشه،در اصل اگر استخدامم نشه کارمند اون ارگان هست و اخراجش نمیکنن،حقوقشم فقط ۳۰۰ تومن فرق میکنه،بعد از ی مدتم باقی نیروهای قراردادی میخان استخدام رسمی بشن،حالا خواهرم میگه به نطرتون اگه با سهمیه استخدام بشم حلاله
بابای من ایثارگر 5 درصد بود الان داشتم پزشکی شهید بهشتی میخوندم😒
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخه نمره ی قبولی رو گرفته پس حقشه که استخدام هم بشه
در صورتی حلال نبود که نمره ی قبولی رو نگرفته بود و با پارتی وارد میشد
حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.
نه بابا چ خبره🤣🤣اصلا تو کنکور به درد نمیخوره،خیلی سهمیه ی کمی داره
کم؟؟؟؟ یارو باباش ایثار گر 5 درصد بود با رتبه 11 هزار دندون تهران اورد😏😏😏 (درحالیکه بقیه زیر 200 . 300 ان)
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون