2777
2789

بچه ها نی تیم داره ۲ماهش میشه دست ‌پاهاش روشنه بدنشه تیره تر و صورتش سبزه میخوره یعنی صورتش باز میشه من رنگ صورت برام خیلی مهمه این چرا بدنش از صورتش روشن تر یعنی صورتش رنگ دست و‌داش میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم صورتم و دست و پاهام و سینه ام تا پایینش سفیده ، شکمم تیره تره 😑😂

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚

اوووو‌ خوووودا🥺🤤 ناناسی 

سفیده 😍

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚

بعداز پنج ماهگی چهرشون باز میشه خیالت راحت

پسرمن اولش سبزه بود وموهای مشکی 

ولی کم کم شد مث برف وموهاش طلایی

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
عزیزم خدا حفظش کنه تنش سالم باشه و عاقبت بخیر باشه رنگ پوست چه اهمیتی داره

اخه دختره اینجام ایران‌است کلا سفید دوستن اکثرا همه دختر اولم صورتش عین برفه ‌و بدنش تیره این بر عکس صورتش تیرس خیلی

اخه دختره اینجام ایران‌است کلا سفید دوستن اکثرا همه دختر اولم صورتش عین برفه ‌و بدنش تیره این بر عکس ...

😂نه بابا از این خبرا نیست

فقط دعا کن عاقبت به خیر باشه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود