2777
2789
عنوان

چطوری انتخاب کنیم؟

80 بازدید | 9 پست

خانوما لطفا نظرتون رو بگین چون برام خیلی مهمه

چطور انتخاب میکنین؟

انتخاب یه حرفه مناسب

اگر  تو سه تا حرفه مهارت داشته باشین و بتونین خیلی خوب عمل کنین، چطوری از بین این سه تا حرفه یکیو انتخاب میکنین؟

ملاکتون برای انتخاب چی هست؟

اگر شما تو این شرایط بودین دوست داشتین به جای یه حرفه دو تا یا هرسه تا رو باهم پیش ببرین؟

واقعا سردرگم شدم

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی ک علاقه دارم  توش تبحر بیشتری دارم  و بازار کار بهتری داره

تو سه تاش هم خوبم 😩

من مترجمم، هشت ساله حرفه ای نقاشی میکنم

خیاطی هم خوب بلدم

حالا نمیدونم کدومو انتخاب کنم و جدی تر پیش برم

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️
اونیکه علاقم بهش بیشتره و همینطور شرایط بهتری از نظر یادگیری و بازار کار داره

به هر سه تاش علاقه دارم ، سه تاشونم خوب میتونم درک کنم و یاد بگیرم 

خاک عالم کلا رد دادم اما بازار کار رو دقیق نمیتونم بگم

فک کنم خیاطی

در امد هرکدوم که بهتر باشه و محلش نزدیک ومشتری زیاد

الان میشه آنلاین هم مشتری داشت، مثلا مترجمی نیازی به مشتری حضوری نداره ولی خیاطی چرا

البته نقاشی هم مابین هردو

الان میشه آنلاین هم مشتری داشت، مثلا مترجمی نیازی به مشتری حضوری نداره ولی خیاطی چرا البته نقاشی ه ...

البته میتونی دوتاشو کنار هم مدیریت کنی به جز خیاطی که انرژی زیادی ازت میگیره برعکس نقاشی

به هر سه تاش علاقه دارم ، سه تاشونم خوب میتونم درک کنم و یاد بگیرم  خاک عالم کلا رد دادم اما ب ...

بشین قشنگ از هرکدوم اطلاعات دربیار از تو گوگل بعد مقایسه کن ببین کدوم بهتره

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
البته میتونی دوتاشو کنار هم مدیریت کنی به جز خیاطی که انرژی زیادی ازت میگیره برعکس نقاشی

به نظرت میشه دوتاشو کنار هم داشت؟