2777
2789
عنوان

عزیزم اینجا بدرد سن شما نمیخوره

294 بازدید | 17 پست

@دخترغمگین1387  

عزیزم اینجا بدرد سنتون نمیخوره 

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

سلام نی نی یار جان این کاربر ۱۲ سالشه فکر میکنم نباید 

تو سایت باشن لطفا رسیدگی کنین🙂❤

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

از کجا میدونی ۱۲س

شاید فقه اسم کاربریشه

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
از کجا میدونی ۱۲س شاید فقه اسم کاربریشه

نوشته بودن ۱۲ کلاس هفتم بعدش برداشتن

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مامان باباهاشون رو بچه نظارت ندارن؟  شیطون میگه بچه دار شدم تا 18 سالگی براش گوشی نخرم😄

نه گوشی بخرین براش اما اجازه ندین بیاند اینجا ها😐😐😐

تو تاپیکش نوشته دیگه اکانتو میده دست مادرش و میره ولی خب چرا این موضوع انقدر براتون مهمه 

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

انقدر کاربر زیاده تو این رنج سنی یکی دو تا نیستن که. متاسفانه اینجا محیط مناسبی برای بچه ها نیست اما خوب کاری هم نمیشه کرد

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
انقدر کاربر زیاده تو این رنج سنی یکی دو تا نیستن که. متاسفانه اینجا محیط مناسبی برای بچه ها نیست اما ...

من بخاطر خودشون میگم ۱۲ سالشونه 

والا من ۱۲ سالم بود نمیدونستم خیانت چیه 

اینا همه چیو میدونن 

از تجاوزو بگیر تا... 😐😐😐

باید رسیدگی شه

واقعا مامان باباهاشون رو بچه نظارت ندارن؟  شیطون میگه بچه دار شدم تا 18 سالگی براش گوشی نخرم😄

منم نمیخرم در آینده اصلااا

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

😂😂😂😂😂😂

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻