kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 عنوان یعنی چی این کارا؟ 140 بازدید | 11 پست چرا انقدر راحت به خودتون اجازه ی قضاوت میدید؟چرا فکر میکنید دل شکستن هنره؟ متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 1400/07/26 | 04:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 چرا بعضیاتون راحت قضاوت میکنید؟ متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه
دخترشیرازی75 عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 1299 مگه چی شده؟ من و خواهرم از یه کاربری استفاده میکنیم تنتون سالم دلتون شاد🌸❤
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 مگه چی شده؟ مربوط به تاپیک من یا خود من نیست ولی الان تو یه تاپیکی بودم که بعضیا راحت داشتن قضاوت میکردن متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه
بهمن30 عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1215 نمیدونم جریان سما چی بوده ولی خیلیا اول کار همه چیزو نمیگن دوتا حرف میزنی میگن نه همه چیز نمیدونی قضاوت نکن..خب یا کامل بگو یا نزار اصلا
دخترشیرازی75 عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 1299 بعضی ها کلا همینجورن من و خواهرم از یه کاربری استفاده میکنیم تنتون سالم دلتون شاد🌸❤
sssatefeh عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 10653 استارتر شما تاپیک های دیگه ی اون خانومو خوندی؟اگر پرتش میکردیم تو چاه خوب بود یا قضاوتی ک نمیدونی معنیشو چی میگی
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 نمیدونم جریان سما چی بوده ولی خیلیا اول کار همه چیزو نمیگن دوتا حرف میزنی میگن نه همه چیز نمیدونی قض ... استارتر یه سوال پرسید که علتش ربطی به بقیه نداشت بعد اومدن الکی قضاوت کردن متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه
sssatefeh عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 10653 میخواست بدون اطلاع پدرش بره دیدن اقا اونم تو سوییت تازه از شهرشون هم فاصله داشت چند ساعت بنظرت تایید کارش درسته؟شاید خودش تو احساساتش غرقه متوجه نیس
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 استارتر شما تاپیک های دیگه ی اون خانومو خوندی؟اگر پرتش میکردیم تو چاه خوب بود یا قضاوتی ک نمیدونی مع ... بله دیدم قضاوت کردن درست نیست شما از کجا میدونید برای چی گفته؟ متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 میخواست بدون اطلاع پدرش بره دیدن اقا اونم تو سوییت تازه از شهرشون هم فاصله داشت چند ساعت بنظرت تایید ... شما چی میدونید از زندگیش؟همون خانواده محدودش کردن و اون میدونه چه تصمیمی بگیره بهتره ما نباید قضاوت کنیمدرست و غلطش به ما مربوط نیست متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه