2777
2789
عنوان

یعنی چی این کارا؟

140 بازدید | 11 پست

چرا انقدر راحت به خودتون اجازه ی قضاوت میدید؟

چرا فکر میکنید دل شکستن هنره؟

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چی شده؟

مربوط به تاپیک من یا خود من نیست ولی الان تو یه تاپیکی بودم که بعضیا راحت داشتن قضاوت میکردن

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
نمیدونم جریان سما چی بوده ولی خیلیا اول کار همه چیزو نمیگن دوتا حرف میزنی میگن نه همه چیز نمیدونی قض ...

استارتر یه سوال پرسید که علتش ربطی به بقیه نداشت 

بعد اومدن الکی قضاوت کردن

استارتر شما تاپیک های دیگه ی اون خانومو خوندی؟اگر پرتش میکردیم تو چاه خوب بود یا قضاوتی ک نمیدونی مع ...

بله دیدم قضاوت کردن درست نیست شما از کجا میدونید برای چی گفته؟

میخواست بدون اطلاع پدرش بره دیدن اقا اونم تو سوییت تازه از شهرشون هم فاصله داشت چند ساعت بنظرت تایید ...

شما چی میدونید از زندگیش؟

همون خانواده محدودش کردن و اون میدونه چه تصمیمی بگیره بهتره  ما نباید قضاوت کنیم

درست و غلطش به ما مربوط نیست