2777
2789

بچه ها کسی اطلاع داره آمار مرگ میر چند تا شده؟فک کنم شکر خدا کرونا دار ریش کن میش

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها کسی اطلاع داره آمار مرگ میر چند تا شده؟فک کنم شکر خدا کرونا دار ریش کن میش

آره ب حول قوه الهی وارد پیک شیشم شدیم

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

صد در صد کار انسان بوده و اسرائیل ساختتش و  نابودی همه به جز خودشون

🤣🤣اسراییل کجا بود چین ساخت از ووهان هم منتشر شد مگه خبرشو نخوندی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️