2777
2789

يه خونه اي اجاره كرديم و تو قرارداد هم قيد شده كه اب و برق و گاز جداست امروز كه مامور اب اومد كنتورو چك كنه گفت مشتركه كنتورتون و دوتا خونواده داره استفاده ميكنه و اينكه گفت اصلا خونه صاحب خونتون كنتور اب نداره حالا ميخام بدونم اين دروغي  كه  به ما گفتن و ثبتشم كردن تو قرارداد ميشه پيگيري قانونيش بكنيم وصاحب حقيم يا نه؟!

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
خب از صاحبخونه میخواین شکایت کنین؟فوقش پامیشین دیگه

همين اخه من تازه اومدم ميخام بدونم ميتونم بدون دردسر پاشم يا همه چي فقط به نفع صابخونه هاست

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همين اخه من تازه اومدم ميخام بدونم ميتونم بدون دردسر پاشم يا همه چي فقط به نفع صابخونه هاست

اگه تلگرام داری من گروه دارم که مشاوره حقوقی میده آی دی خود گروهو میدم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
خب از صاحبخونه میخواین شکایت کنین؟فوقش پامیشین دیگه

بعدش به نظرت بخاطر همچين دروغ بزرگي نبايد واقعا شكايت كرد؟يه هفته از اومدنمون نگذشته لوله خونش تركيد كل سقف مارو خراب كرده چند باره ميگيم درست كن بخاطر همين لوله ش  واينكه اصلا ما نميدونستيم مشترك ابمون الان ٣ميليون پول اب اومده خب اينا دردسره براي من والانم بخام پاشم باز بايد كلي هزينه كنم و اين ادم كلاش دروغگو مسببشه و بايد يه قانوني باشه كه من اينقدرمتضررنشم 

اره عزيزم تلگرام دارم لطف ميكنين❤️

بعدش به نظرت بخاطر همچين دروغ بزرگي نبايد واقعا شكايت كرد؟يه هفته از نيومدنمون نگذشته لوله خونش تركي ...

شکایت میشه کرد ولی خب بنظرت ارزش داره بیفتی دادگاه پاسگاه

ولی اینجور ادمو باید گوششو پیچوند تا سر مستاجر بعدی کلاه نزاره باید بترسونیدش

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍