2777
2789

دوستاي خوبم ميشه پيج منم تو اينستا دنبال كنيد!؟ 🥺

🙏🏻 منم يه دختر مستقلم كه دارم خرج خودم رو در ميارم

Stayc.shop اينه ايديم 🥺 يه دونه لايك و كامنت هم برام خيلي ارزش داره به خاطر باگ هاي اينستا پيجم وحشتناك خوابيده :( 

يه لايكي كامنتي حمايتي❤️🥺

فقط يه نگاه به پيجم بنداز اگه خوشت اومد بمون نرو 🥲❤️

Stayc.shop

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسسیی نیت کردم😍

کسی رو دوست داری و از همه چیز و همه کس برات عزیز تره اون هم تورو دوست داره و مطمئن باش به هم میرسین خودت رو سرزنش نکن که درد ها پایان دارند.

جوابش درست بود؟

ببین بچه خوشگل، مردونگی به کلفتیه بازو نیس، به محکم بودن زیپ شلوارته...!
درستم درمیاد؟...  چرا واسه من اینجوری شد ؟😔

اره از ته دل بخوا 

قبلش با خدا درددل کن 

مثلا من ی بار گفتم خدایا چکار کنم کی جواب میگیرم چقد صبوری کنم بخدا دقیقا ایه ای اومد که در ازای صبرتون پاداش بزرگی دارین و...

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                
مرسی نیت کردم

َبا اخلاق و نکوهیده خودت مردم رو شیفته خودت کردی و اکثر دوستانت تو رو از یاد نمی برن پس این لطف خدادان رو به نوح احسن استفاده کن.

درست بود؟

ببین بچه خوشگل، مردونگی به کلفتیه بازو نیس، به محکم بودن زیپ شلوارته...!