2777
2789
عنوان

خاطرات خنده دار

164 بازدید | 17 پست

همسرم تو دوران نامزدی اولین بار اومدم دستمو ببوسه همچین پرتش کردم اونور 🤣🤣 گفتم نهههه واااا 🙄 خخخ

اصن نمیدونستم چرا خخخخخ 

مثلا رمانتیک بازیه 

اونم اینطوری نگام میکرد  

دقیقا همینطوری تعجب و ترس 🤪😝 وایی این چ کاری بود خخخخ😄🙈🏃‍♀️

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

ناراحت نباش هممون ی دوران جوگیر بودیم 😂

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش هممون ی دوران جوگیر بودیم 😂

🤣🤣🤣🤣🤣👍👍

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

مگه چندسال پیش نامزد کردید 

۱۲ سال پیش😅🤪

تو نامزدی تقریبا سه روز بود عقد کرده بودیم برگشت گفت ببخشید دورتون کیه..

من:  بعد یه سکوت یه دقیقه ای گفتم دوره ی چی؟؟؟

نامزدم:همون که خانوما ماهی یه بار میشن.

من:  پریودی میگی    

نامزدم:  

منم ندونستم  نشستم روی کیک تولد شوهر خالم 🙈😂 خیلی بد برای من و خنده دار واسه اونا بود خدا نصی ...

وایی😆😆 خخخ بنده خدا 

🤣🤣🤣انفاقا همین واسه منم پیش اومد..

نامزد بودیم(محرم نبودیم فقط رفته بودیم بیرون باهم حرف بزنیم محض آشنایی و اینا)

خلاصه بعد چندین جلسه بود که دیگه باهم صمیمی بودیم مثلا و از شما شما کردن تحول پیدا کرده بودیم و اسم همو صدا میزدیم دیگ🤓

یه بار تو ماشین من روم سمت اینور بود تو فکر یهو دستشو گذاشت رو دستم منم هیعععععع یه همچین صدایی دراوردم🤣🤣🤣بنده خدا سه متر پرید فکرد دستاش خ.ا.ر داشته😁

هنوزم میگه بهم دستتو بگیرم نمیترسی🙄😀

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
تو نامزدی تقریبا سه روز بود عقد کرده بودیم برگشت گفت ببخشید دورتون کیه.. من:   بعد یه سکوت یه ...

😝😝😝 چه سوالیه خخخ 

🤣🤣🤣انفاقا همین واسه منم پیش اومد.. نامزد بودیم(محرم نبودیم فقط رفته بودیم بیرون باهم حرف بزنیم م ...

🤣🤣🤣 

قیافتو تصور کردم 

تو  🤯🤯😵 هیییییییی

همسرت 😰😰😰